Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit tennétek, ha az egyik egyetemi tanárnőtök megzsarolna titeket szexuálisan, hogyha lefekszetek vele, akkor nem buktat meg?
Figyelt kérdés
Aztán bevallja az ágyban fekve, hogy manapság már csak úgy jut neki szex, ha megzsarolja a bukásra álló hallgatókat. A szex végén pedig azt is, hogy borzalmasak vagytok az ágyban, mert még csak a közelébe se jutott az orgazmusnak.2016. okt. 19. 20:36
11/12 anonim válasza:
Nagyon kamuszagu a dolog.
Egyrészt: Kapásból belemennék, ha bejön. Szeretek szexelni, nyilvános helyen főleg. Megbeszélném vele, hogy csináljuk a tanteremben.
Másrészt: Ne már, milyen szöveg az, amit kitaláltál, hogy utána mond? :D Ha azt mondja, hogy béna vagyok és nincs orgazmusa, akkor mondanám, hogy gyerünk, mehet újra. Én élvezném. Ha meg rájövök, hogy neki mi jön be, akkor már ő is. Kihívásnak tekinteném + esélyesnek, hogy bevállalós.
A pszichológusos rész meg... Vicc kategória! :D
12/12 anonim válasza:
Azért attól is függ, hány éves, és hogy néz ki. Ha mondjuk nem több 50-nél, és legalább igényes, ápolt, akkor végül is elképzelhető... A többi részét viszont nem igazán értem, mármint hogy utána miért akarna leszidni engem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!