Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti lefekszetek olyan lánnyal aki igazából nem is az esetetek?
Csak olyan lánnyal tudjátok elképzelni a szexet aki bejön, vagy egy számotokra nem vonzó lánnyal is simán dugt*k?
Akivel csak egyéjszakásotok van, vele el tudnátok a külseje alapján képzelni, hogy össze jöttök?(teljesen függetlenül a viselkedéstől)
Valami mindenképpen kell, hogy megfogjon abban a lálányban, még akkor is ha csak egy alkalomról lenne is szó!
A viselkedése, vagy az alakja, a nézése, a kisugárzása, bármi! De valami azért kell hozzá :)
Nekem legalábbis
A válasz alapvetően igen. De ezt jobban kifejteném. 3 kategória van:
Nekem szép, csinos lányok: Vonzó alakkal, csini pofival, formás formákkal a testük minden részén. Nekem tényleg tökéletesek. Ájulásig dugom őket és ha végeztem, utána 5 perccel megint állok, miután csak rájuk néztem. Barátnő alapanyagok külső alapján.
Nekem okés, átlagos lányok: Vannak jó és rossz külső tulajdonságaik. Olyan csaj, aki nyak alatt modell lehetne, nyak felett meg hiper-szuper átlagoska, de még csak nem is a cuki-aranyos kategóriából. Ducibb (de nem dagadt!) rövid hajú lány, szép pinával, szép mellekkel. Cuki lány, elég ápolatlan testtel a mai standardok alapján. Még sok példát mondhatnék, de remélem értitek: Olyan nők, akikre feláll az ember farka és megdugja őket (Csak hogy legyen már végre dugás), de mondjuk kapcsolatra külső alapján már nem okék.
Ronda lányok: Ide általában a túl kövérek, túl csúnyák tartoznak. Olyanok, akiket akkor dugnál meg, ha egy lakatlan szigeten lennétek ketten hetekig és akkor is inkább másra gondolnál csukott szemekkel. (Ilyen lány is meglepően sok járkál az utcán.)
6:
Mert egy átlagos csaj húsa még mindig jobb, mint a markod, ahová a magod eresztheted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!