Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 30-40es pasik: mennyi idős...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30-40es pasik: mennyi idős lehet max. Az a nő, akit még megkívántok és lefekszetek vele?

Figyelt kérdés
Konkrétan történt is ilyen affér vagy csak fantázia? :)
2016. aug. 18. 21:37
 1/8 RRR ***** válasza:
100%

inkább attól függne,hogy tartja magát.....

a 30as lehet egy öregasszonyos

és

a 55ös meg lehet irtó fiatalos

2016. aug. 18. 21:38
 2/8 Diavolino44 ***** válasza:
Ez változó, eddig egy 65 eves holgy vitte a prímet akit meg szívesen bevallaltam volna, egészen a múlt hétig. Mikor egy Facebook-posztban volt egy iszonyú dögös 82 eves. Van aki 25 eves korára is negyvennek néz ki, es folyik szét
2016. aug. 18. 21:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Úgy 55 éves korig bezárólag.
2016. aug. 18. 21:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval!

Nem az számít, hogy mennyi idős, hanem "milyen állapotban" van! Milyen a kisugárzása.. .

Nekem konkrétan még nem volt ilyen kalandom, de ha úgy alakulna, azt hiszem szívesen benne lennék! Lehet perverz, de kíváncsi lennék, hogy élvez el egy vonzó, érett Milf :-)

45Ffi

2016. aug. 18. 21:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Az előttem szólóknak van igaza, attól függ, hogy tartja magát. Én most leszek 30, 50 fölé már nem biztos, hogy nagyon mennék.
2016. aug. 18. 22:24
 6/8 anonim ***** válasza:

48 évesnél idősebbel még nem voltam, de nem is tudnék korhatárt mondani.

Ha olyan helyzetbe kerülnék valakivel, akkor a kora miatt biztosan nem utasítanám el.

2016. aug. 18. 23:49
 7/8 anonim ***** válasza:
16-40 közt. 34f
2016. aug. 19. 06:14
 8/8 anonim ***** válasza:
26 alá nem nagyon mennék. Persze nyilván lehetnek kivételek, de ahhoz már nagyon pengének kellene lennie a csajszinak. (nem külsőre!!)
2016. aug. 19. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!