Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40es pasik: mennyi idős lehet max. Az a nő, akit még megkívántok és lefekszetek vele?
Figyelt kérdés
Konkrétan történt is ilyen affér vagy csak fantázia? :)2016. aug. 18. 21:37
1/8 RRR válasza:
inkább attól függne,hogy tartja magát.....
a 30as lehet egy öregasszonyos
és
a 55ös meg lehet irtó fiatalos
2/8 Diavolino44 válasza:
Ez változó, eddig egy 65 eves holgy vitte a prímet akit meg szívesen bevallaltam volna, egészen a múlt hétig. Mikor egy Facebook-posztban volt egy iszonyú dögös 82 eves. Van aki 25 eves korára is negyvennek néz ki, es folyik szét
4/8 anonim válasza:
Teljes mértékben egyetértek az előttem szólóval!
Nem az számít, hogy mennyi idős, hanem "milyen állapotban" van! Milyen a kisugárzása.. .
Nekem konkrétan még nem volt ilyen kalandom, de ha úgy alakulna, azt hiszem szívesen benne lennék! Lehet perverz, de kíváncsi lennék, hogy élvez el egy vonzó, érett Milf :-)
45Ffi
5/8 anonim válasza:
Az előttem szólóknak van igaza, attól függ, hogy tartja magát. Én most leszek 30, 50 fölé már nem biztos, hogy nagyon mennék.
6/8 anonim válasza:
48 évesnél idősebbel még nem voltam, de nem is tudnék korhatárt mondani.
Ha olyan helyzetbe kerülnék valakivel, akkor a kora miatt biztosan nem utasítanám el.
8/8 anonim válasza:
26 alá nem nagyon mennék. Persze nyilván lehetnek kivételek, de ahhoz már nagyon pengének kellene lennie a csajszinak. (nem külsőre!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!