Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mindenképp fontos nektek, hogy külsőleg vonzódjatok ahhoz, akivel lefekszetek?
az alacsonysággal nincs baj, de az ocsmánysággal igen.:S
sajnálom, de mit vártál. te tudnál szeretni olyan lányt, aki szerinted ocsmány?
Voltam már olyan pasival, aki "ocsmány"nak mondható volt, mégis olyan kedves, figyelmes és jó szövegű volt, hogy simán levett a lábamról.
De ha így állsz hozzá, hogy csak arra mész, hogy feküdjön le már veled valaki, sose lesz szerencséd.
6-os vagyok, sokan írtak rám, hogy biztos én is ronda vagyok meg hogy hogy nézek ki meg hogy néz ki a pasi.
A pasiról nem teszek ki képet, de itt van rólam:
Akivel elvesztettem a szüzességem, kifejezetten csúnya volt. Ez 8 éve történt, neki azóta sincs barátnője. Én voltam az egyetlen.
A belső tulajdondságait szerettem, nem a külsejét.
24/L
8: Most még biztosabb vagyok benne, hogy a férfi max. átlagos lehetett. Ugyanis túl jól nézel ki. Egy tényleg csúnya férfit észre sem vennél, ebben biztos vagyok.
9: Szerintem az a kifejezetten csúnya is átlagos lehetett. A lányok sokszor rondáznak le átlagos férfiakat is. A valóban rondákat viszont nagyon durván utasítja el minden lány. Én 28 évesen is szűz vagyok, hiába van jó belsőm, egy lányt sem adott még esélyt, hogy megmutathassam. Még sosem randizhattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!