Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz fiúk, ti elsőre szűz vagy tapasztalt lányt választanátok, akivel lefekszetek? Miért?
Szűz lánnyal vesztettem el a szüzességem, és szörnyen rossz élmény volt az a bénázás, mindkét fél részéről.
Ha mégegyszer elveszthetném, akkor tuti valami címeres r1banccal csinálnám.
Ha a lany tudja toleralni, hogy eleinte kevesbe teljesitek jol, akkor tapasztaltabb lanyt valasztanek.
Ennek oka, hogy tudna segiteni, vezetni es tanitani az elejen. Aztan ha mar jo vagyok meghalalnam neki boven.
Remelem egyszer maj talalok egy ilyen lanyt. :)
23/F
Mindkettőnek megvan a maga bája. A szűz lánnyal olyan cuki lenne, és csak arra törekednék hogy neki legyen a legjobb. Mindenképpen érzelmesebb szex lenne.
Míg tapasztalt csajjal jobban el engedném magam, itt is arra figyelnék főleg hogy neki jó legyen de azért nem annyira mint a szűz esetében. Vele kicsit durvább lenne a szex szerintem. Mindkettőt hihetetlenül élvezném, csak JÖJJÖN MÁR. XD
18/F
Olyan lánnyal vesztettem el, akinek már előttem volt 2 partnere is. (Akkor én 18/F, ő 17/L)
Jó volt! Azóta még az életemben 2 szűz lánnyal voltam és bizony velük az első alkalmakat "megszenvedtem", mégha utána később sokkal jobban is mentek a dolgok.
Ha rajtam múlna, minden férfi olyan nővel veszítené el, akinek már vannak korábban tapasztalatai férfiakkal
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!