Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha barátotok még szűz lenne és ti is de már le akarnátok feküdni és a barátotoknál 2 fajta koton lenne: Durex Extra safe és ultravékony és azt mondaná hogy: "döntsd el te melyik legyen! " akkor melyiket választanátok?
Mi gumi nélkül csínáljuk már egy éve. De eleinte vékonyat használtunk.
13/L
A barátom sosem élvez belém, már tapasztalt, és mindig kiveszi azt mondta h nem kell a gumi. Igaz 2 hónapja nem jött meg a mensim, de szerintem csak felfásztam, mert pont 2 hónapja nem is szexeltünk, mert akkor haraguttam rá.
14L 15F
Mi az, hogy 16 év alattiak válaszoljanak??? Ne haragudj, kedves kérdező, de nem tűnik fel a piros betűs szöveg fenn?
"Figyelem! A szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt."
Az 1. válaszolónak üzenem, hogy 14 éves kor alatt bűncselekmény szexelni, így a barátodat lecsukhatják, ha ez kiderül (szerintem nem lenne túl nehéz az adminisztrátoroknak kiadni az adataidat a rendőrségnek)
A 2.-nak pedig azt üzenném, hogy az a védekezési mód nagyon kockázatos, így nagyon könnyen teherbe eshetsz, mert az előváladékban is vannak spermiumok. Vagy lehet, hogy azt sem tudod, mi a spermium? Mindenesetre tanácsos lenne nőgyógyászhoz menned.
Ne haragudjatok, de ilyen fiatalon senkinek nem való a szex.
Kedves kérdező!
Először Téged is figyelmeztetni szeretnélek, hogy remélhetőleg nem vagy 14 év alatti, mert akkor ugyanúgy bűncselekmény, ha valakivel lefekszel, akkor is, ha akartad. Hány éve vagytok együtt a barátoddal? Mert a Te korodban azért tanácsos 1-2 évet várni, mielőtt lefekszel egy fiúval, hogy testileg- lelkileg érett legyél rá. Hogy válaszoljak a kérdésre is, én az Extra Safe-t mondanám. 20/L
az első két választ ugyanaz a személy írta és "kicsit" kamu csak :)
mellesleg a kérdező annyival jobb náluk, hogy gondol a védekezésre.
durex ultravékony nálunk bevált, másikat nem ismerem.
A barátom is 13. Akkor lecsuknak mindkettőnket, m megrontottuk egymást?
Am a másodikat nem én írtam, de bekapcsolom a nevet, h látszódjon, csak mégse, m akkor kiderül h...(h???)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!