Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Lányok! Ha barátotok még szűz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha barátotok még szűz lenne és ti is de már le akarnátok feküdni és a barátotoknál 2 fajta koton lenne: Durex Extra safe és ultravékony és azt mondaná hogy: "döntsd el te melyik legyen! " akkor melyiket választanátok?

Figyelt kérdés
15-16 év alatti lányokra gondolok
2011. jan. 3. 14:03
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
14:27 Igen,akkor biztosan lecsukják a barátod hogyha szépen besétálsz a rendőrkapitányságra és elmeséled a rendőrbácsinak. De manapság már SOKAN vesztik el 14 éves kor alatt és ez egyébként sem ország-világ dolga tehát nem kell aggódni e-miatt:)))) egyébként szüleid már tudják?
2011. jan. 3. 14:35
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Sztem inkább maradj csendben. Ha itt dicsekszel azzal h 13 évesen már b.szol akk írtó nagy oltást fogsz kapni. És igen mind a kettőtöket fel lehetne jelenteni. Én nem lennék erre büszke a helyedben.
2011. jan. 3. 14:35
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Anyukád biztos baromi büszke rád
2011. jan. 3. 14:36
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Hiába vesztik el manapság sokan 14 éves kor alatt, attól még ez nem normális, és továbbra is büntetendő. Se testileg, se lelkileg nem vagytok még érettek a szexre. Azt sem tudjátok, hogy termékenyül meg a petesejt, hogy működik a ciklusotok, hogy alakul ki a terhesség. Szerelemből kéne szeretkezni, nem pedig azért, mert mások is csinálják. Ha pedig szerelmes vagy valakibe, akkor nem a szex a fontos a kapcsolatban, hanem az együtt töltött minőségi idő. Én az 1. barátommal 14 évesen jöttem össze, de eszem ágában se volt lefeküdni vele... És másfél évig együtt voltunk, de nem feküdtünk le egymással, és így is mindig volt mit csinálni. A mostani barátommal is csak 1 év után feküdtem le, mert Vele is mindig el tudtuk tölteni az időt boldogan. És képzeld, a barátnőim is kb 16 évesen jöttek össze az 1. barátjukkal és 9-15 hónap után szexeltek, de volt, aki több, mint 2 év után. És a legtöbb kapcsolat ma is- 3 évvel később- tart. Ez nem volt olyan rég, 3 éve az összes ismerősöm 16-17 éves korban kezdett nemi életet élni, így nem gondolom, hogy ilyen rövid idő alatt az lenne már a normális, ha 14 alatt kezdődik...

Azt még mindig nem értem, hogy a 18 év alattiak vagytok, akkor egyáltalán miért írtok a 18 év felettieknek szóló kategóriába. Nem szoktam jelentgetni itt, de úgyis lesz majd, aki jelenti.

2011. jan. 3. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért hiszitek ti mai fiatalok h többek lesztek azzal h 13-14 évesen már szexeltek? Ez nem normális. Ha szerelemből szexszel valaki az a jó. És ha a srác szeret akk nem fektet meg 13 évesen. Akkor tud várni. Én 18 voltam. 1 éve voltunk együtt.
2011. jan. 3. 15:16
 16/18 spyke93 válasza:

Szerintem az első kommentezőnek az a szerencséje hogy még nem jöhetet meg neki a menstruáció,vagy a másik 13 éves gyereknek nem értek meg a kis katonái ha mindenképp szexelni akartok 14 év alatt akk könyörgöm legalább gumit huzatokrá

na enyi :)

17/F

2011. jan. 3. 19:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Ajánlom az összes velem egykorú kanoskának, hogy brómos teát igyanak xD igaz én nem iszom, de próbáljátok ki :P
2011. jan. 14. 17:10
 18/18 anonim ***** válasza:

1. válaszoló! 13L és egy éve gumi nélkül.

Nem mondom. Hány évesen kezdted?

Gratulálok...

-,-

2013. ápr. 18. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!