Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Néhány nő miért nem akar...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány nő miért nem akar aktív lenni szex közben?

Figyelt kérdés
Miért csak fekszik és kész?
2016. dec. 5. 06:13
 1/8 anonim ***** válasza:
67%

De frusztrált itt valaki. Máris a kérdezőre vetítsd a nyomorodat.

Amúgy mit hittél kérdező? A csajok háromnegyede alkalmatlan mindenféle kapcsolatra, a szexuális kultúrájuk meg a fából faragott királyfiéval van egy szinten. Elvárják, higy dugd meg őket úgy, hogy multiorgazmusuk legyen amiért semmit se tesznek mert ha nem akkor ki leszel bas zva.

2016. dec. 5. 06:39
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen baratnom es egy masik baratom is meselt errol h ilyen bnoje van. Viszont nem ertem hogy azert mert szetteszik a labukat meg nem fog felallni.
2016. dec. 5. 06:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Az 1-esnek vannak gondjai, az tuti. A 2-es, meg tök jól leírta. Ez a hozzá állásuk a csajoknak. Utána meg meséli, hogy ő milyen jó az ágyban, meg hogy mekkorát dugott. Gáz
2016. dec. 5. 06:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem nem "akarnak" hanem nem TUDNAK másmilyenek lenni. Csajban is van lusta, érzéketlen, fantáziátlan; ahogyan fiúban is. Látod itt a kérdéseket, sok nő ahelyett, hogy élvezné a szexet, azon parázik, hogy saláta vagy illatos a puncija, kicsi a melle, vagy meg ne lásd az anyajegyét a popsiján vagy jujjujjujj de ciki a szex, megláttad pucéron stb.
2016. dec. 5. 07:50
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

Én nem tudnám úgy élvezni a szexet, hogy én semmit se csinálok.Nálam hozzátartozik az, hogy én is teszek párom gyönyöréért.Elképzelni nem tudom, hogy pl. ha az ebédlőben jön ránk, csak szétteszem a lábam, oszt jónapot.Igenis játszon minden a szexben mindkét fél részéről.De ehhez tapasztalat és önbizalom kell a nőnek.

Szépen is néznénk ki, ha csak hanyatt vágnám magam, aztán csináljon amit akar.

A jó szexhez fel kell nőni.

32N

2016. dec. 5. 09:32
 6/8 anonim ***** válasza:

"Szépen is néznénk ki, ha csak hanyatt vágnám magam, aztán csináljon amit akar.

A jó szexhez fel kell nőni."

Akkor sokan örökké gyerekek maradnak.

2016. dec. 5. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:

Lehet.

Én azt mondom, semmi kivetnivalót nem látok abban, ha valaki szerez tapasztalatot mielőtt komolyan belevág egy kapcsolatba.

2016. dec. 5. 10:46
 8/8 anonim ***** válasza:

1: mert nem tudják hogy kell

2: mert félnek a csalódástól

2016. dec. 5. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!