Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti mit vártok el mennyire szőrtelenítsen a másik fél? Akár passzív akár aktív szerepben?
Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 19:12
1/9 anonim válasza:
A barátom elvárja, hogy mindenhol csupasz legyek, én azt várom tőle, hogy az arca, farka borotvált legyen.
2/9 anonim válasza:
Hat neken arcon csak az a lenyeg h ne ilyen nagyon nagy szor legyen rajta, a borostat szeretem, honalj az teljesen csupasz attol rosszul vagyok ha nem, felsotest inkabb szortelen a farok meg ne nagyon ugyanugy, ott is ilyen borostas vagy szortelen! A lab es kez meg szoros!!!
3/9 anonim válasza:
Nekem nem fontos maradhat természetes
4/9 anonim válasza:
Ha csupasz se baj de egy kis ápolt szőr az arcon és az intim részen na az az igazán vadító 19/f
5/9 anonim válasza:
Bár én bi vagyok,de egy korábbi partnerem azt kedvelte,ha teljesen szőrtelenítve van az egész testem. Azóta is szőrtelen vagyok,igaz elég macerás,alapból sok van rajtam.
6/9 anonim válasza:
Én imádom ha valaki szőrös, de ha teljesen csupasz sem feltétlenül vetem meg. A lényeg, hogy passzoljon hozzá és önmagát adja. Én nem várnék el senkitől semmit, ha neki túl sok macera.
24/uni
7/9 anonim válasza:
hát nem várom el h csupasz legyen,hónalj főképp,meg az arcán és farka körül legyen kevesebb,a többi már kb mindegy,én is hihetetlenül szőrös vagyok és falnak mennék ha valaki benyögné h legyek teljesen csupasz mert kb lehetetlen :'D mire befejezem kezdhetem elölről
8/9 anonim válasza:
nekem is atermészetes szőrös tetszik
én is elég szőrös vagyok nem csak a farkamnál hanem alul is
9/9 anonim válasza:
Ne legyen szőr az arcán.
Ha aktív akkor a honalja se legyen szőrös,meg a zacsi.
Ha passzív akkor legyen full csupasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!