Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki fizetett már azért, hogy pasival legyen, akár aktív, vagy passzív szerepben? Az izgalom, vagy a kényszer vitte rá?
Fiatal és jól kinéző vagyok.
Nem értem mi értelme valami olyanért fizetni, amit ingyen is megkaphat az ember
Van aki már fizetett azért, hogy levegőt szívjon?
nekem egy pasi itt gyakorin ajánlott pénzt, hogy legyek a titkos szeretője, szóval van ilyen. (ő akart lenni mindig az aktív és a helyet is intézte volna)
22f
2:
Oké, de más az hogy te fizetsz vagy neked fizetnek.
30-40-50 éves, sokszor dagadt férfiak nekem is ajánlottak már pénzt
azt kérdezte van-e itt olyan aki fizetett, a kettes válaszából meg világosan látszik, hogy van. hol a probléma?
Nem fizettem, de benne lennék, ha nekem fizetnének.. :D
16/F
4:
Ha ingyen is kaphatsz szexet, miért fizetnél érte? Én csak ezt kérdeztem. Nyilván nem a külsőre legvonzóbb, legfiatalabb emberek fizetnek szexért.
Ha ott van egy kút, amiből ingyen folyik a víz, meg mellette ott árulok vizet 200 forintért egy palackot, akkor miért ne a kúthoz mennél inkább? Azok fizetnek a szexért, akiknek az nem elérhető ingyen olyan partnerrel, amilyenre ők vágynak
Igen fizettem már. Van benne valami izgató.
40 bi/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!