Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 éves nő vagyok, van párom, akivel boldog kapcsolatban élek. Akkor miért vagyok féltékeny, ha tudom, hogy a legjobb fiú barátom lefektet egy nőt?
Figyelt kérdés
25 éves, szokott mesélni a hódításairól és sokszor látom is, amikor hazavisz valakit. Még ha a párommal is vagyok olyankor, egyszerűen zavar a gondolat, hogy egy másik lánnyal megy el. Az meg egyenesen a halálom, amikor valamelyik barátnőm meséli mit csináltak...
(sosem volt közöttünk semmi)
2016. nov. 26. 14:22
1/8 anonim válasza:
Akkor valamit biztos érzel iránta. Különben nem lennél féltékeny.
3/8 anonim válasza:
Mert lehet hogy nem kapsz meg mindent a párodtól és a legjobb fiú barátodat mindig is vonzónak találtad és mivel ez a fiú barát gondolom szingli életet él és jobbra-balra kefél hiányzik neked ez a plusz. Mivel te párkapcsolatban élsz így nem lehet minden héten más partnered.. 22 L
4/8 anonim válasza:
Teljesen normális amit érzel, nincs jelentősége.
5/8 anonim válasza:
Mert önbizalomhiányod van,nem is kicsit! Ha rám hallgatsz menj el pszichológushoz,segíteni fog,és ezt komolyan mondom. 27/L
6/8 anonim válasza:
Mert barátzóbáva tetted a srácot. Így azt hiszed, higy Innentől kezdve ő a te kutyád aki köteles a kegyeidet keresni, pitizni, megalázkodni előtted, növelni az egódat. Ja és természetesen majd rá se néz más csajokra, cölibátusban fog élni.
Egy önző mocsok vagy. Remélem vekeberegszel az irigységbe.
7/8 A kérdező kommentje:
# 6
Ha te ilyen megalázó helyzetbe hozod magad, arról csak te tehetsz.
2016. nov. 27. 00:43
8/8 anonim válasza:
Ki mondta, hogy rólam van szó te fogyatékos? A helyzetet írtam le. Semmilyen érzésed nincs a srác iránt csak a egót nem bírja felfogni, hogy nem ugrál körbe. Amúgy is mi a f*z közöd van a magánéletéhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!