Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem? Vagy meg korai? Tobbi lent
10 éves koromban megerőszakolt a nevelőapám.Anyumnak egyből szoltam hívta a rendőrséget stb...nem ,,anyád nem figyelt oda rad" hanem nem néztük volna ki belőle.Senki nem nézte ki belole!Szoal ezen at is ugorhatunk. Tegnap töltöttem a 18. Szuletesnapomat . A barátommal egy eve vagyok egyut. Megmondtam neki h én még nem szeretnek szexet a Milan miatt(o tud rola) teljes mértékben megertetti.Nem próbálkozik es NEM csal meg. Bízol benne. anyum is bízik benne.Minap szoba került barátommal hogy o mar nagyon vágyik a testemre hogy simítások a mellem h puszilgasson h ott fekudjek mellette. Ezt abból is ,,erzem" h be leülök az ölébe es konkrétan erőteljesen föláll neki. Beszélgetés utan anyu tok is ra kerdeztem azt mondta h NAGXON kedves oda Figyelő srac .7 honapja tartja magában azt h szeretkezzetek. Nem akarom h a kiskori sérelmeit miatt félj a ferfiaktol. Es igaziból magamba is neztem es ugy fel ér elkezdtem kívánni. Arrol álmodok hogy legyünk egyutt. Mivel mindne közeli rokonomtól megkérdeztem érdekelni a ti véleményetek is! Szerintetek lefeküdj el vele vagy sem? Ha lehet hosszu válaszokat !
18/L 155cm 45 kg es 70/D
20/F 185cm passz
Persze, az nagyon szerencsés, ha ilyen bizalmas kapcsolatban vagy az édesanyáddal, ne érts félre.
Ami a kérdést illeti, pedig változatlanul tartom, hogy szemlátomást már eldöntötted úgyis, akkor nosza! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!