Szerintetek megtegyem? 15 eves vagyok, a baratommal 2 honapja vagyunk egyutt, volt petting es nagyon szeretne tovabb lepni, en is szeretnek csak attol felek h korai meg nekem, mivel sosem csinaltam.
2hónap után nem tenném meg..De te tudod..
Hány éves a barátod?
Szerintem nem vagy kész, mert nem tudod eldönteni azt sem, hogy akarod-e.
Még korainak tartom az esetedben
Ha nem állsz rá készen, ne erőltetsd, nehogy rossz emlék legyen. Ha szeret a fiú megérti és vár még Rád. 2 hónap szerintem egyébként is kevés ilyen fiatalon, bár ezt nektek kell tudni.
Az örömszerzésnek más módja is van a szexen kívül, hidd el jó orális szexszel is nagy örömöt tudsz neki szerezni. :)
Szerintem inkább ismerjétek meg mégjobban egymás testét!
17/L
Sok okos csak magyaráz de azt nem mondják mi az hogy készen állni meg nem készen állni blablabla.
Ha mindketten akarjátok tegyétek.
"Sok okos csak magyaráz de azt nem mondják mi az hogy készen állni meg nem készen állni blablabla.
Ha mindketten akarjátok tegyétek."
Akkor neked elmondom, mi az, hogy készen állni...
Eleve nem itt teszi fel a kérdését 15 évesen, hogy szerintünk meg kéne-e tenni. A kérdéséből is kiderül, hogy tele van félelemmel, bizonytalansággal, ami abból is adódik, hogy csak 15 éves. Tőlünk kérdezi, hogy mit csináljon. Szerinted készen áll rá?
Honnan is tudnád, hiszen te sem tudod.
Készen áll majd akkor ha még vár egy kicsit, nem két hónapot és nem biztos, hogy a mostani pasival fog lefeküdni.
Készen áll majd akkor, ha teste-lelke is karja majd a szexet és a pasit...
Készen áll majd akkor ha nem azon görcsöl, szabad-e, kell-e, fájni fog-e...
Készen áll majd akkor, ha kellően rá tud hangolódni a pasira aki szereti, nem erőlteti és sietteti és ezt a lány is érzi és nyugodtan oda tudja majd magát adni és akkor biztos, hogy nem fogja később megbánni sem...
Készen áll majd akkor, ha egy kicsit utánaolvas a védekezés módjainak - vagy már megtette - és a fellépő kockázatoknak és megfelelő időben alkalmazni is tudja a védekezési módszereket és nem azon fog agyalni, hogy teherbe eshet-e, mert ez is elrontja az első aktust...
Készen áll majd akkor, ha mindezt a saját fejében a helyére teszi és nem hallgat a blabla szövegre, amit itt néhány "kedves" válaszoló ír...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!