Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek még korai?

Szerintetek még korai?

Figyelt kérdés
Barátommal fél éve együtt vagyunk, és nyáron szeretnénk többet is a csókolózáson kívül, én úgy érzem készen állok a pettingelésre, de nem akarok r*bancnak tünni hogy 14 évesen ezt csinálom. Én úgy érzem hogy készen állok rá. Köszi az értelmes válaszokat. :)

2012. máj. 19. 18:29
 1/10 reptail válasza:
0%
a mami világban 12 évesen sem lenne korai!...
2012. máj. 19. 18:32
 2/10 anonim válasza:
Ha készen állsz rá, akkor belemehetsz... Attól nem tűnsz ribancnak. De azért azt csodálom hogy a pasi fél évig kihúzta, bár attól függ hány éves... sok sikert.
2012. máj. 19. 18:32
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha készen állsz rá akkor hajrá!

De előbb pár kérdés:

- hány perci él kilövellés után egy spermium?

- bugyin keresztül ha hozzád ér spermás kézzel teherbe eshetsz-e

- ha lenyeled a spermát akkor terhes lehetsz-e?

- mikor van a nőnek ovulációja?

- ha csak bedugja, de nem megy el benned akkor lehetsz terhes?

A szex nem ott kezdődik, hogy csinálod, hanem ott, hogy tudod, mi hogy működik.

Ha bármelyik kérdésre a válaszod "nem tudom", akkor előbb ezeknek néznék utána és utána kezdenék neki bárminek is.

2012. máj. 19. 18:35
 4/10 anonim ***** válasza:
Úgy gondolom 14 évesen,éretlen vagy még a komoly kapcsolathoz is,nem hogy a pettinghez,szexhez.Maradjatok meg a csóknál,egy kislány ne csináljon komolyabbat a barátjával,félév 14 de még 16 évesen sem sok idő, a helyedbe nem siettetném a dolgokat.
2012. máj. 19. 18:46
 5/10 anonim ***** válasza:

3-as, nagy arc vagy :)

Kicsi lány, hallgass a 3-asra. Ez egy jó teszt. Ha valahol "nem" a válasz, várj még egy kicsit.

2012. máj. 19. 20:12
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat. :) Megfogadom a tanácsotokat. :)
2012. máj. 19. 20:39
 7/10 anonim ***** válasza:
Sztem is gyerek vagy még..Neked még bőven a tanulásra kell koncentrálnod nem pedig a fiúkra!!Nekem pl még 16 évesen is azt mondta anyukám,h még nekem először tanulnom kell és nem fiúznom..Egyébként sem fiúztam még 16 évesen..még 17 évesen sem.18 évesen volt először barátom és akkor estem át az első szexen.És nem bántam meg h addig vártam és nem vesztetten el hamarabb!Úgyhogy ne csinálj semmi butaságot!!Várj még legalább 3 évet és majd utána..Még ha 20 évesen lennél először 1 fiúval még akkor sem lennél lemaradva semmiről!!Tudod az élet nem játék,és elég 1x felelőtlen döntést hozni és ketté vághatja az életed!!Mivel nem vagy még tapasztal e téren könnyen teherbe is eshetsz ha nem tudtok védekezni megfelelően,és sztem nem akarsz te még 14 évesen gyereket!Hidd el itt mindenki jót akar neked,még akkor is ha most nem látod ezt,mert annyira szeretnéd már.De nem vagy elkésve semmivel!!Addig pedig keress más szépségeket az életben!! :))
2012. máj. 20. 15:48
 8/10 anonim válasza:
59%
Én megmondom őszintén fiatalabb vagyok nálad,és számtalan olyanról hallottam hogy a csaj együtt volt már pár hónapja a fiújával,és lefeküdt vele, majd 1 héttel rá szakítottak, ne siess. Ha nem tudod csillapítani a vágyad verd ki neki ...XDXDXD.Ja és azt is fontold meg hogy kiknek mondod el , nehogy másnapra nyáron a fél suli megtudja a dolgot, és az legyen életed legrosszabb nyara.:-)
2012. máj. 27. 23:41
 9/10 A kérdező kommentje:
De csak pettingről volt szó.. szexről még nem.:D
2012. máj. 30. 19:22
 10/10 anonim ***** válasza:
72%

figyelj, en azt mondom hogy ha te akarod barki mondhatja hogy ne akkoris meg fog tortenni(tapasztalat) en is tettem fel ezelott fel eve a kerdeseke ide hogy ha pettingelek abbol lehet-e valami baj es majdnem minden valasz negativ volt de en szeretem a baratom es en vele akarok lenni, ha csak pettingel is de mar az is nagyon jo vele...

Roviden es tomoren ha akarod csinald, s ha nem nem(szerintem nem fogod megbanni :D)

2012. aug. 10. 22:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!