Szerintetek megtegyem? 15 eves vagyok, a baratommal 2 honapja vagyunk egyutt, volt petting es nagyon szeretne tovabb lepni, en is szeretnek csak attol felek h korai meg nekem, mivel sosem csinaltam.
es nem is erzem magam erettebbnek...epp elenkezoleg,szerintem 15 ev meg eleg keves de ugyanakkor nagyon szeretnem is:)
Koszonom a valaszokat,meg elfogadok ha akad valami uj...:D
Én nem akarok konkrét tanácsot adni, mint ahogy sok előttem válaszoló.
Szerintem csak te tudod eldönteni, hogy mennyire állsz készen arra, hogy lefeküdjetek egymással. Nem az a lényeg, hogy mennyi idős vagy, vagy hogy hányadik barátod, az első szextől az új párral mindig tart egy kicsit az ember, és a legelső szextől meg végképp.
Ha kérdés van benned, a koroddal kapcsolatban, és ez gátol, akkor talán ha megteszed, bűntudatod lesz a magad mögött bezáródó gyermekkor miatt.
Ha a fiúval kapcsolatban van benned kérdés, akkor pedig figyeld őt meg jobban, hogy mennyire figyel rád, mennyire vagy fontos neki, mennyire türelmes, stb. Valószínű, hogy nem ő lesz a férjed, de az nem jelenti azt, hogy ne lehetne ő az első, akivel szeretkezni fogsz.
Ne elsősorban az itt válaszolók tanácsára hallgass, mindenki másképp gondolkodik erről, és aki már túl van az első szexen, teljesen másképp látja azt.
Az a fontos, hogy biztonságban legyél és semmi ne történjen meg az akaratod ellenére. Nem "A SZEXRE" kell készen állni, hanem arra, hogy ha nem tetszik, vagy fáj, akkor szólni merj, és akkor is merj szólni, ha meggondolod magad, és azt is merd elmondani, ha nem volt olyan jó. Ehhez az őszinteséghez és bátorsághoz nagyobb érettség kell, te tudod, hogy megvan e benned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!