Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintetek megtegyem? 15...

Szerintetek megtegyem? 15 eves vagyok, a baratommal 2 honapja vagyunk egyutt, volt petting es nagyon szeretne tovabb lepni, en is szeretnek csak attol felek h korai meg nekem, mivel sosem csinaltam.

Figyelt kérdés
Attol is tartok egy kicsit h fajni fog,meg verzeni,stb.En meg szuz vagyok,de neki nem ez lesz az elso...Mit csinaljak?

2012. jún. 13. 18:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen előzőnek igaza van 15 évesen éretlen vagy még a pettinghez is pláne 2 hónap után,még nem is ismeritek egymást,inkább várj 2-3 évet,mikor már tényleg készen állsz rá,biztos leszel magadban és nem vadigeneket kérdezgetsz,és tényleg szerelmes leszel nem csak fellángolásból,lefekszel az első barátoddal,mert menő,meg felnőttnek és érettnek hiszed magad.
2012. jún. 13. 21:05
 12/19 anonim ***** válasza:
2 hónap? szóval csak tömni való vagy a számára..és te ennek ellenére elhiszed a sok "szeretlek" sz*rt amivel gondolom ámít..gratulálok....
2012. jún. 13. 21:15
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
# 10 Szerintem meg készen áll ha a barmok nem okoskodnak.
2012. jún. 13. 21:27
 14/19 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem áll készen,még másoktól várja a megerősítést,hogy megtegye-e vagy sem..
2012. jún. 13. 22:31
 15/19 A kérdező kommentje:
tobb mint egy eve udvarol es beszelgetunk es jol kijovunk a kezdetektol,2 honapja vagyunk egyutt ugy h volt csok es kimondjuk h o a baratom/baratnom...azzal nincs gond h ismereme elegge vagy sem,es nem hinnem h "csak tomni valo vagyok a szamara"
2012. jún. 13. 22:42
 16/19 A kérdező kommentje:
es attol sem felek h teherbe esek,tudom hogy kell vedekezni es o is tudja
2012. jún. 13. 22:43
 17/19 A kérdező kommentje:

es nem is erzem magam erettebbnek...epp elenkezoleg,szerintem 15 ev meg eleg keves de ugyanakkor nagyon szeretnem is:)

Koszonom a valaszokat,meg elfogadok ha akad valami uj...:D

2012. jún. 13. 22:59
 18/19 anonim ***** válasza:
10 válaszolo mért nem 100%?? ki az aki ezt lehuzza???-.-"
2012. jún. 14. 10:27
 19/19 anonim válasza:
100%

Én nem akarok konkrét tanácsot adni, mint ahogy sok előttem válaszoló.

Szerintem csak te tudod eldönteni, hogy mennyire állsz készen arra, hogy lefeküdjetek egymással. Nem az a lényeg, hogy mennyi idős vagy, vagy hogy hányadik barátod, az első szextől az új párral mindig tart egy kicsit az ember, és a legelső szextől meg végképp.

Ha kérdés van benned, a koroddal kapcsolatban, és ez gátol, akkor talán ha megteszed, bűntudatod lesz a magad mögött bezáródó gyermekkor miatt.

Ha a fiúval kapcsolatban van benned kérdés, akkor pedig figyeld őt meg jobban, hogy mennyire figyel rád, mennyire vagy fontos neki, mennyire türelmes, stb. Valószínű, hogy nem ő lesz a férjed, de az nem jelenti azt, hogy ne lehetne ő az első, akivel szeretkezni fogsz.

Ne elsősorban az itt válaszolók tanácsára hallgass, mindenki másképp gondolkodik erről, és aki már túl van az első szexen, teljesen másképp látja azt.

Az a fontos, hogy biztonságban legyél és semmi ne történjen meg az akaratod ellenére. Nem "A SZEXRE" kell készen állni, hanem arra, hogy ha nem tetszik, vagy fáj, akkor szólni merj, és akkor is merj szólni, ha meggondolod magad, és azt is merd elmondani, ha nem volt olyan jó. Ehhez az őszinteséghez és bátorsághoz nagyobb érettség kell, te tudod, hogy megvan e benned!

2012. jún. 22. 01:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!