Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Miért tartjátok ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Miért tartjátok ezt annyira gáznak?

Figyelt kérdés

Srácok😄

Ha egy lánynak nincs hosszú ideig partnere, és összefekszik mással alkalom adtán, miért k*zzátok le? (nyilván nem 200 alkalomról beszélek)

Általában erre az a válasz szokott jönni, hogy senkinek nem kell szétd*gott csaj, de istenem😀

mindenkinek van szexuális élete, akárkivel jöttök össze, valószínűleg nem ti vagytok neki az első.

Várom a kommenteket, tényleg érdekel, hogy mi ebben annyira visszataszító😀😀

2016. nov. 12. 19:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
25%

"A bunkó, idióta emberek beszélnek így... "

Mert nevén nevezik a dolgokat?

"Én fiú vagyok, de bezzegh ha egy fiú fekszik össze fűvel-fával, az rendben van... "

Még szép.

"Sokszor szégellem hogy fiú vagyok, az ilyen idióták miatt..."

Operáltasd át magad.

2016. nov. 12. 20:31
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

"Egy férfi megteheti büntetlenül, sőt minél több "trófeát" tud begyűjteni, annál elismertebb lesz. Viszont ha egy nő csinálja ezt, őt egyszerűen lek*rvázzák"

Nézd márnennyit melózik a két nem a szexért.

" Nem csak a férfiak hanem a többi nő is."

Vannak még értelmes nők.

2016. nov. 12. 20:33
 13/13 anonim ***** válasza:

szerintem joga van egy nőnek is élni a lehetőséggel. persze nem minden nő működik így.

a kérdező nekem pl szimpatikus, hogy férfi létére természetesnek tartja, hogy a nőknek is vannak szexuális igényeik. mert a legtöbbünknek tényleg vannak. k...va nem lesz tőle senki. r...banccá sem az tesz egy lányt, hogy mennyi fiúval volt, hanem a viselkedése és a események hogyan-ja....

23L

2016. nov. 13. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!