Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért tartjátok ezt annyira gáznak?
Srácok😄
Ha egy lánynak nincs hosszú ideig partnere, és összefekszik mással alkalom adtán, miért k*zzátok le? (nyilván nem 200 alkalomról beszélek)
Általában erre az a válasz szokott jönni, hogy senkinek nem kell szétd*gott csaj, de istenem😀
mindenkinek van szexuális élete, akárkivel jöttök össze, valószínűleg nem ti vagytok neki az első.
Várom a kommenteket, tényleg érdekel, hogy mi ebben annyira visszataszító😀😀
"A bunkó, idióta emberek beszélnek így... "
Mert nevén nevezik a dolgokat?
"Én fiú vagyok, de bezzegh ha egy fiú fekszik össze fűvel-fával, az rendben van... "
Még szép.
"Sokszor szégellem hogy fiú vagyok, az ilyen idióták miatt..."
Operáltasd át magad.
"Egy férfi megteheti büntetlenül, sőt minél több "trófeát" tud begyűjteni, annál elismertebb lesz. Viszont ha egy nő csinálja ezt, őt egyszerűen lek*rvázzák"
Nézd márnennyit melózik a két nem a szexért.
" Nem csak a férfiak hanem a többi nő is."
Vannak még értelmes nők.
szerintem joga van egy nőnek is élni a lehetőséggel. persze nem minden nő működik így.
a kérdező nekem pl szimpatikus, hogy férfi létére természetesnek tartja, hogy a nőknek is vannak szexuális igényeik. mert a legtöbbünknek tényleg vannak. k...va nem lesz tőle senki. r...banccá sem az tesz egy lányt, hogy mennyi fiúval volt, hanem a viselkedése és a események hogyan-ja....
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!