Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Miért tartjátok ezt annyira gáznak?
Srácok😄
Ha egy lánynak nincs hosszú ideig partnere, és összefekszik mással alkalom adtán, miért k*zzátok le? (nyilván nem 200 alkalomról beszélek)
Általában erre az a válasz szokott jönni, hogy senkinek nem kell szétd*gott csaj, de istenem😀
mindenkinek van szexuális élete, akárkivel jöttök össze, valószínűleg nem ti vagytok neki az első.
Várom a kommenteket, tényleg érdekel, hogy mi ebben annyira visszataszító😀😀
A bunkó, idióta emberek beszélnek így...
Én fiú vagyok, de bezzegh ha egy fiú fekszik össze fűvel-fával, az rendben van...
Sokszor szégellem hogy fiú vagyok, az ilyen idióták miatt...
az mondja,aki nem tudott a bugyidba bejutni
xard le!!!
szeretkezz ezerrel!!
Nem gáz, azt csinál mindenki amit akar.Semmi nem kötelező, ha úgy döntesz hogy lefekszel egy faszival mert neked tetszik akkor oké.Senkinek semmi köze nincs az ég világon hozzá.
(lehet hogy féltékeny mert ő nem tudott lefeküdni senkivel se)
Szerintem a társadalmi beidegződés miatt. Egy férfi megteheti büntetlenül, sőt minél több "trófeát" tud begyűjteni, annál elismertebb lesz. Viszont ha egy nő csinálja ezt, őt egyszerűen lek*rvázzák. Nem csak a férfiak hanem a többi nő is.
De ha a véleményemre vagy kíváncsi, nincs ebbe semmi visszataszító. Lehet, hogy az adott élethelyzetben erre van szüksége.
28/F
Erre van az a pèlda hogy:
"Ha egy nő egy buliban mindenkivel dug akkor kva... ha mindenkivel dug csak velem nem akkor hülye kva" :)
"Ha egy lánynak nincs hosszú ideig partnere, és összefekszik mással alkalom adtán, miért k*zzátok le?"
Mert az.
" (nyilván nem 200 alkalomról beszélek)"
Lassan már ennek is örüljönaz ember.
"Általában erre az a válasz szokott jönni, hogy senkinek nem kell szétd*gott csaj"
Kellcsak nem hosszútávra.
" de istenem😀
mindenkinek van szexuális élete, akárkivel jöttök össze, valószínűleg nem ti vagytok neki az első. "
Nem mindegy,hogy ötödik vagyok vagy ötvenedik.
"Várom a kommenteket, tényleg érdekel, hogy mi ebben annyira visszataszító😀😀"
Most megerősítést vársz a rib*c viselkedésedre? Riherongynak lenni sose volt dicsőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!