Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha ezt mondanám a szexpartneremnek, akkor velem lenne?
Szeretője vagyok egy nős pasinak. És azt mondta nekem,ha nem lenne a gyereke rég otthagyta volna a feleségét. Ha azt mondanám neki,hogy akkor hagyd ott és neveljük együtt.
Akkor engem választana?
Ó igen, a szerető etető szöveg...
- külön vagyunk csak egy házban élünk
- évek óta le se fekszik velem
- elhidegültünk egymástól de nem tudok elválni tőle
- nyitott házasságban élünk
És te ezt beveszed? Ugyan már, minden este megdugja az asszonyt is, akinek valszeg halvány fogalma sincs arról hogy létezel. Nyugodtan kérdezd meg tőle amit írtál és hamar le fogja építeni a kapcsolatotokat, mert veszélyezteted a házasságát, a jól bevált kényelmes életét.
Te könnyen pótolható vagy.
"És azt mondta nekem,ha nem lenne a gyereke rég otthagyta volna a feleségét."
Klasszikus sablon duma. Ha azt mondaná neked, hogy csak kúrásra vagy jó, akkor fel lennél háborodva. Mellesleg ha olyan szar lenne a házassága rég dobbantott volna. Elég pofátlan dolog a gyerekkel takarózni miközben szó szerint szétba***a a házasságát.
" Ha azt mondanám neki,hogy akkor hagyd ott és neveljük együtt.
Akkor engem választana?"
Nem, mert te csak egy megtömni való lyuk vagy. Ha ezt mondanád, kirakna a pi**ba, aztán keresne egy másik riba***ot.
nem, a pasi csak keresett egy jó alibit, hogy miért nem hagyja ott, a gyerek dolog meg tökéletesen megfelel.
Ha az ember akarna valamit, akkor megtenné, sokan elválnak, tök mindegy mi van a gyerekkel, plusz mindenki tudja, hogy a boldog gyerekhez boldog szülők is kellenek, azzal, hogy együtt élnek, de nem boldogak, semmit nem érnek.
A pasi nem akarja otthagyni, ennyi!
óh, jajj, a kis hiszékeny! :D
Majd jönne valami kifogással, hogy miért nem :D
Ha el akarta volna hagyni, már megtette volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!