Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a 14,5 centimre azt mondanám a csajnak, hogy 16cm akkor vajon feltűnne neki?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból kérdezem. Mert korábban mikor szó volt róla,meg mikor a kezében volt a barátnőimnek akkor én mindig őszintén megmondtam mekkora.2016. jún. 2. 17:35
2/11 anonim válasza:
Ha nem rohadt jó a szemmértéke, nem vonalzóval fogja meg, akkor másfél centit nem szúr ki, vagy nem fogott már 16 centis (v annál nagyobbat) nem szúr ki másfél centit, de többet inkább ne mondj.
3/11 anonim válasza:
Egyszerűen mondd azt hogy nem méregeted, pont elég nagy, bizonyosodjon meg róla ;)
4/11 anonim válasza:
Nem, mert egy csaj sem centivel megy randira .
Amúgy meg ha élvezethez juttatod baromira nem fogja érdekelni az adat.
Kamuzz bátran 10-ből 11 férfi ezt teszi :P
5/11 anonim válasza:
Csak ha mérnök, mert akkor a sok vázlatrajz után hidd el pontosan és méretarányosan lát mindent :'D
7/11 anonim válasza:
A testmagasságról is folyton kamuzik mindneki.
8/11 Igen, én vagyok! :) válasza:
Persze, hogy nem venné észre és legyártanál még egy látens nagyfasz imádó csajt, aki ha tényleg találkozik akkorával, amit keres akkor sírva menekül. Nice job.
9/11 anonim válasza:
Akkor már legyél merész és legyen 20 :D
10/11 anonim válasza:
A legtöbb csajnak nem tűnne fel! Vicces, mert az enyémre mindig 2 centivel többet tippeltek. De másoktól is ezt a 2 centis dolgot hallottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!