Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milfek, mit szólnátok, ha első randin ezt adnám és mondanám nektek?
Figyelt kérdés
mondjuk egy puszit adnék arcotokra és egy Merci desszertet, és mondanám Merci,hogy vagy nekem...
kort is írjatok, kösz
2015. nov. 8. 14:52
1/23 anonim válasza:
Micsoda megszólítás.. Nem hiszem, hogy te valaha is ezt fogod tenni egy "milffel" is.
2/23 anonim válasza:
Nem akarod abbahagyni ezt a milfezést? Szánalmas egy gyerek vagy!
És csodálkozol, hogy nincs nőd?
4/23 anonim válasza:
ez nevetséges.... szerintem ott nevetne ki és mondaná, hogy jól van fiam..edd meg a csokit aztán mennyél aludni :D :D
5/23 anonim válasza:
Inkább egy Merci kulcsot adj nekik, az biztos siker.
6/23 anonim válasza:
Hány éves vagy kisfiú? Ez még tiniknél is szánalmas lenne, nem hogy egy érett nőnél.
7/23 anonim válasza:
Nem az a legnagyobb bajod hogy fiatal vagy hozzám hanem, hogy egyedi stílusod sincs.
Ne tedd, ha nem akarod kiröhögtetni magad....és hagyd abba a milfezést.
8/23 anonim válasza:
Hány éves vagy? Volt már nőd? Miért gondolod, hogy kellenél egy milf-nek?
9/23 A kérdező kommentje:
Nem értem honnan veszítek ,hogy nincs nőm...
2015. nov. 8. 18:39
10/23 anonim válasza:
Azért kisfiú, mert ilyet csak egy szánalmas srác tud kiírni. Aki pedig szánalmas annak nem lesz nője (kivéve ha pénzes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!