Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milfek, mit szólnátok, ha első randin ezt adnám és mondanám nektek?
Figyelt kérdés
mondjuk egy puszit adnék arcotokra és egy Merci desszertet, és mondanám Merci,hogy vagy nekem...
kort is írjatok, kösz
2015. nov. 8. 14:52
21/23 anonim válasza:
Oh, egy mondatot elírtam és pont nem kellene a "nem" szó, de ha nem vagytok retardáltak, úgyis megértitek...
22/23 anonim válasza:
Ezért nem randizok gyerekekkel.
23/23 anonim válasza:
Merci, hogy vagy nekem?
Jézusom, próbálok női aggyal belegondolni... vagy elröhögném magam, és utána lépnék le, vagy egyből otthagynálak.
De oké, mondjuk szereted a közhelyeket, és tényleg nem tudsz jobbat kitalálni. És mondjuk együgyű a hölgy is, és esetleg nevetne egyet kínjában. Akkor is, első randin megköszönni, hogy van neked? Akkor még nincs neked, mit köszönöd? Az első randi arról szól, hogy feltérképezitek, hogy milyen hatással vagytok a másikra, vagy nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!