Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha a férfi azt mondaná első randi végén, hogy "kellemesen meglepődött, mert eddig azt hitte idióta vagy"?
Hát, semmi jót.. Velem kapcsolatban is általában kellemesen meglepődnek. Csinos vagyok, szőke hajjal, szoftverfejlesztő. A legtöbben nem néznék ki belőlem, nem hibáztatom érte őket, sztereotípia, ez van.
Viszont azért hogy ezt ilyen megfogalmazásban közöljék velem.. A főnököm is anno ezt mondta, hogy kellemes meglepi voltam nekik, mert az önéletrajzi kép alapján azt gondolták, hogy ez cuki csaj (nem fejezte be a mondatot, de értettem a célzást). Na most ezt így nem is vettem zokon, de azért köszi, ebben a stílusban, hogy azt hitte idióta vagyok..hát köszi, semmi egyebet nem akarnék az illetőtől.
Önmagában az nem zavar, ha valaki elmondja, hogy alapvetően nem volt neki szimpi/hülyének/arrogánsnak/bunkónak/akárminek gondolt, de pozitív irányban csalódott. Velem is előfordult már ilyen, meg szerintem a legtöbb emberrel.
Viszont azt nem értem, hogy akkor miért hívott randira?:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!