Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős pasi udvarol, mit tegyek? 21L
Nekem is tetszik, de hát igen ma tudtam meg hogy nős....
Konkrétan nem ismerjük egymást... de folyton kérdez rólam,bámul majd kitekeredik a nyaka.
Meg viccel a közös ismerősnek, hogy "kár hogy nős vagyok".... de elméletben nem szokta zavarni az a tény hogy nős...
Valaki valamit?
Ilyenkor mi van?
Abszolút felejtős?
Trollkodók kérem kerüljetek, hasznos válaszokat szeretnék kapni, amiket előre is köszönök!
Köszönöm a válaszokat :)
Én is így érzem, hogy el kell felejtenem.... úgy sem válna el, futó kalandot pedig nem szeretnék.....
Ez a busz elment :)
A másik kérdésben ugyanarról a pasiról van szó? :D
Neked kellene eldöntened, hogy mit szeretnél tőle, azt MENNYIRE szeretnéd, (mekkora árat ér meg,) vagy megoldható-e.
Ez komoly h törölték a válaszom mert azt mertem javasolni a kérdezőnek, hogy küzdjön meg a másik nővel és győzze le? Hogy csábítsa el a férfit, hogy szeresse el a feleségétől? Meg hogy egyik nőnek sincs holtig tartó előjoga egy férfira?
hm.. vajon milyen moderációs alapelvet sérthettem?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!