Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, ha ezt mondanám a szexpartneremnek, akkor velem lenne?
Szeretője vagyok egy nős pasinak. És azt mondta nekem,ha nem lenne a gyereke rég otthagyta volna a feleségét. Ha azt mondanám neki,hogy akkor hagyd ott és neveljük együtt.
Akkor engem választana?
nem
de nem ismerem a körülményeket.....
Ezek a Mónika Show-ba illő kérdések... :D Értelmes ember ilyet nem csinál. Neki van egy kapcsolata, gyerekük van. Már az sem normális, hogy lefeküdtél vele. Az meg a végképp elfogadhatatlan, hogy el akarod a feleségétől szakítani, ráadásul egy gyermeket is az anyjától. Azt fogd fel, hogy neki csak arra kellettél, hogy megdugjon téged. Ha ezzel nem tudsz együtt élni, akkor miért mentél bele? Az, hogy ő ebbe belement, az más kérdés, természetesen annak sem lett volna szabad megtörténnie egy egészséges párkapcsolatban.
18/L
hogy azt hidd van jövője a kapcsolatotoknak és maradj
hogy ne fejezd be vele,hisz neki ez jó...
"De akkor,miért mondd ilyeneket?"
Miért inkább azt mondja, hogy "A feleségemmel is jó a szex, de te jobban szopsz."?
hát mivel nem szereti a feleségét ezért van veled, az a kapcsolat megromlott sehogy se lenne már jó, a gyereknek se jó ha a család nem boldog
Szerintem probálkozz be nem veszítesz semmit se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!