Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexpartneremnek meggondolatlanul mondtam, hogy csak maszatol az ágyban, ezért elhagyhat?
#1 válaszolonak
40esek vagyunk,
mért ez kortól függ?
Szerintem egy szexpartner nemcsak ezért hagyhat el..bármiért.
Egy ilyen kapcsolatban nincs garancia semmire, arra se, hogy lesz következő alkalom, még akkor is, ha eget rengető a szex.
Ha meg jó sem volt, szerintem simán elsétál.
Ez olyan a szex kapcsolat mint a tipp-mix. Százból egy működik jól, talán. Egyszer én is próbáltam, de inkább egyedül vagyok, mint próbálkozgassak. Abszolút rossz tapasztalatom volt nekem is. A pasik ezekben a kapcsolatokban (tisztelet a kivételnek!) a saját kielégülésüket keresik leginkább. Csak nem akarnak fizetni egy ilyen jellegű szolgáltatásért.
38/N
Ne is haragudj, de ha nulla volt az ágyban, téged miért érdekel, ha nem fogtok többet kefélni?!
Így se elégülsz ki, csak még kénytelen vagy elviselni azt is, hogy úgy tesz, mintha az lenne a szex, amit ő művel.
Sok pasinak csak a szája jár, hogy ő mekkora mester az ágyban, aztán mikor akcióra kerül a sor, akkor beégnek rendesen. És ez kortól független...
Ha te nem vagy elégedett, ezt jelezted, és legközelebb nem toránszik azért, hogy neked is jó legyen, akkor amúgy is jobban jársz, ha lapátra teszed.
Ha besértődik, az azért van, mert szerinte ő tök jó volt, és eszében sincs javítani, hogy te is élvezd a szexet. Akkor meg megint csak jobb, ha lapátra teszed.
Ha ő hagy el ezért, legalább megspórolt neked egy kínos szakítást. Örülj neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!