Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon bunkó lennék ha azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bunkó lennék ha azt mondanám hogy emiatt nem szeretnék vele többet találkozni?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég "összejöttem" egy orosz sráccal, de nem vagyunk úgy együtt, csak úgymond szexkapcsolat az egész. Csak nagyon rövid ideig tartózkodik és amúgy sem találkoznánk, de most már úgy vagyok vele, hogy nincs sok kedvem ezt tovább csinálni, mert meguntam. Egyszerűen már kezd minden nagyon egyhangú lenni.
2016. szept. 16. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Oroszokról még jót nem hallottam. Inkább ismerkedj meg velem! Úgyis szexkapcsit keresek
2016. szept. 16. 19:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Miért ne mondhatnád? :)

Vagy ha félsz, hogy megbántod, akkor ha hív, utasításd vissza, második-harmadik után, nem fog többet keresni.

2016. szept. 16. 19:51
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem lennél bunkó. A szexkapcsolat nem olyan mint a párkapcsolat ahol meg kéne magyaráznod hogy miért.. Egyszerűen meg mondod hogy már nem szeretnél további együttléteket és kész. No para. 22 L
2016. szept. 16. 19:58
 4/7 anonim ***** válasza:
3/3: gyönyörű megfogalmazás!
2016. szept. 16. 21:39
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is megmondta a volt sportos szeretőm, hogy 10hónap elég volt és szeretne lecserélni. Elfogadtam ennyi. 39f persze ha bünöző akkor megfontolandó nehogy bántson...
2016. szept. 16. 22:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól, hogy orosz, miért lenne bűnöző???

Fél családom nekem is orosz, mégse bűnöző senki. Rengeteg orosz ismerősöm van, ugyan olyan normális tisztességes emberek, mint bárki más.

2016. szept. 16. 23:19
 7/7 anonim ***** válasza:
5ös azt csak úgy írtam. Nem az oroszból következtettem erre. Úgy értettem ha rossz ember megveheti élő szakításnál de lehet bármilyen nemzetiségű.
2016. szept. 17. 04:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!