Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érti valaki ezt a pasi logikát?
:DDD
ezen már kínomban nevettem :DDDD
Szerintem 2 opció az, ami normális magyarázatot ad erre.
1. Ő gumival nem hajlandó szexelni, te pedig gumi nélkül nem akarod. Szerintem vagy lekonyul neki gumiban vagy egyszerűen makacs és ha piros hó esik akkor sem fog gumit húzni. Lehet, hogy ezért nem keres, mert tudja hogy te csak gumiban akarsz és így inkább már nem szeretne veled szexelni.
2. Próbára tett, hogy könnyedén belemész-e. Bár azok alapján, hogy azt írtad hogy ő már régebb óta mondogatja ezt a szex témát, ez alapján úgy tűnik nekem, hogy ő is csak szexet akart.
Esetleg keresd fel te.
Na jó :)
Nekem is van egy sztorim.
Munkatársak vagyunk (ellenkező szakban) hetek óta beszélgetünk neten, szoktuk húzni egymást, ő is-én is ilyen huncut típusok vagyunk, ő főleg olyan hogy szereti húzni a csajok agyát. ő szexelni akar csak, nyilván én is kívánom, nagynehezen szemet tudnék hunyni afelett hogy én komoly kapcsolatot akarok, de szeretnék szexelni vele.
Ahogy húztuk egymást benedvesedtem, ezt közöltem is vele, erre közölte hogy átjön inna egy kávét, és megnézné milyen nedves a helyzet. mielőtt átjött pont tusoltam, köntösben nyitottam ajtót. Leült az asztalhoz a kávéjával, én ledobtam a köntösöm, és megkértem, kenjen be . nagyon jó volt, párszor megsimogatta puncim, masszírozgatta, de más nem volt. eltelt pár perc, mondta hogy elmegy haza, miután felöltözött úgy adott puszit, mintha lekapna, de az utolsó pillanatban pajkosan az arcom puszilta meg. Úristen, nagyon szeretném ha szexelhetnék vele de azóta nem keresett ( ez 2 napja volt)
Ilyenkor mi van?
én 25, ő 28.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!