Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érti valaki ezt a pasi logikát?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érti valaki ezt a pasi logikát?

Figyelt kérdés
Az illető srác áthívott magához, majdnem megtörtént a dolog, de utolsó pillanatban derült ki, hogy nincs nála óvszer, anélkül meg nem csináltuk. A lényeg, hogy majdnem megkapott, viszont azóta nem keres. Én azt hittem majd fog keresni, hogy úgy mond be akarja fejezni, amit elkezdtünk, de semmi, ennek kb. egy hete. Ja, és nincs senkije, mondta is, hogy milyen magányos mostanában. 22/l
2016. okt. 23. 18:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy ő nem hajlandó óvszerben szexelni, de mivel te meg csak abban voltál hajlandó, így nem vagy téma nála. Nem gondolnám, hogy beijedt. Ha igazán akart volna, akkor megoldotta volna máshogy és mondta volna, hogy majd legközelebb szerez be óvszert és majd csináljátok úgy.

Szerintem a gumi a ludas.

2016. okt. 23. 18:39
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Egy 32 éves pasi nem komolytalankodik így! Az már nem gyerek, hogy megijedjen egy puncitol. Ha én hetekig fűznék egy lányt és végre átjönne, akkor ilyen gyenge kifogás miatt biztos nem menne haza a lány kielégítettlenül! Nincs gumi. ... És? Másképp nem lehet kielégíteni egy nőt? Valami nem kerek ebben a sztoriban. Gondolom látott már előtte is. Így az sem játszik, hogy nem tetszel neki. Szóval nincs igazán ötletem :/ 40Ffi
2016. okt. 23. 18:42
 13/26 A kérdező kommentje:

köszi az eddigi válaszokat!

Korábban rendesen randizgattunk, szóval látott már elég sokszor. Sőt, strandod is voltam már vele, szóval még az se lehet, hogy "csak ruhában" jöttem be neki. A gumis problémánál egyébként azt mondta, hogy az én döntésem, ő szeretné nélküle, de rám bízza, semmi baj, ha gumi nélkül nem akarom, akkor majd legközelebb. Na igen, csak ennek már egy hete lassan.

2016. okt. 23. 18:45
 14/26 anonim ***** válasza:
Lehet neki mást jelent ez a szó
2016. okt. 23. 18:46
 15/26 anonim ***** válasza:
És a legközelebb tulajdonképpen nincs időhöz kötve
2016. okt. 23. 18:47
 16/26 anonim ***** válasza:

Az óvszer hiánya miatt te nem csináltad ugye?

Nincs ezzel gond, csak hogy világos legyen a dolog.

De ha így van tisztázhattad volna előre nem az utolsó pillanatban. Így lehet hogy sértő volt neki a dolog de ezt a nők nem szokták észrevenni.

2016. okt. 23. 18:48
 17/26 A kérdező kommentje:
Én azt hittem készül óvszerrel, ha már egyszer hetek óta hívogat. Este mondtam, hogy nem szedek gyógyszert, ráadásul pont termékeny időszak lett volna, lehető legnagyobb kockázat. Mire mondta, hogy nála viszont nincs óvszer.
2016. okt. 23. 18:52
 18/26 anonim ***** válasza:
Emiatt egy Férfi nem sértődik meg! Ha ezen múlik, akkor fogja magát és negyed órán belül vesz valahol.
2016. okt. 23. 18:52
 19/26 A kérdező kommentje:
Amúgy az is igaz, hogy a "legközelebb" tényleg nincs időhöz kötve. Csak most ezek után olyan hülyén érzem magam. Az jár a fejemben, hogy lehet béna voltam, vagy valami ilyesmi. Vagy azáltal, hogy túl sok mindent hagytam, elveszítette az érdeklődését.
2016. okt. 23. 19:13
 20/26 anonim ***** válasza:
Gumiban lekonyul neki, nem kell ezt túlgondolni. Onto the next one.
2016. okt. 23. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!