Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha a pasitok szex után bújna oda hozzátok egyre közelebb és egyszercsak azt vennétek észre, hogy szopizza a mellbimbótokat?
Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 23:26
1/18 anonim válasza:
mit szólnék? semmit...élvezném 😊 imádom ha a mellbimbómmal játszanak és a melleimet izgatják (:
25L
3/18 anonim válasza:
A francba! Megint egy fejlödésben visszamaradottal jöttem össze (szopizza). Vedd már észre, hogy nem az anyád vagyok!!!
4/18 anonim válasza:
Az én pasim nem csak szex után, de szex előtt, szex közben, meg szex nélkül is szokta szopogatni, harapdálni a mellbimbómat. Én imádom, nagyon fel tud izgatni vele.
5/18 A kérdező kommentje:
3-as ennek mi köze az anyához? Melyik anyuka engedi meg, hogy 3 vagy 4 évnél idősebb gyereke szopja a mellét?
2016. okt. 22. 23:57
6/18 anonim válasza:
Úgy, hogy egy férfi ne szopizza már egy nő mellét.. Esetleg kényeztesse.. Érzékeled a különbséget?
Egyébként más is írta, ami nálunk is jellemző, hogy szex nélkül is megkívánja párom a cickóimat, és ez kifejezetten jó
8/18 anonim válasza:
Szex nélkül is kényezteti a párom a cicimet és nagyon jól esik :) 21L
10/18 anonim válasza:
Jujj, de jó! Szeretem ha a cicim kényezteti! El tudok élvezni! Szeretem ha szopja, szivja. Nem értem, semmi rossz nincs benne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!