Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érti valaki ezt a pasi logikát?
Figyelt kérdés
Az illető srác áthívott magához, majdnem megtörtént a dolog, de utolsó pillanatban derült ki, hogy nincs nála óvszer, anélkül meg nem csináltuk. A lényeg, hogy majdnem megkapott, viszont azóta nem keres. Én azt hittem majd fog keresni, hogy úgy mond be akarja fejezni, amit elkezdtünk, de semmi, ennek kb. egy hete. Ja, és nincs senkije, mondta is, hogy milyen magányos mostanában. 22/l2016. okt. 23. 18:20
1/26 anonim válasza:
Lehet, hogy másnap már másként gondolt rád, mint a pillanat hevében, netán beijedt.
2/26 anonim válasza:
Imádom az általánosításokat... Attól még hogy a csóka felkészületlen meg töketlen nem kéne általánosítani az összes pasira. Nálam pl mindig van gumi, de ha valami okból nem lett volna biztos hogy nem tűnök el mint valami betoji... 26/F
3/26 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Mióta ismertek egymást? Előtte milyen kapcsolatban voltatok ? Sok mindentol függ. 25L
5/26 A kérdező kommentje:
azt lehagytam, hogy hetek óta hívogatott át magához, mire most átmentem, már csak ezért sem értem
2016. okt. 23. 18:21
6/26 A kérdező kommentje:
én nem általánosítottam, egy konkrét pasiről van szó :)
2016. okt. 23. 18:22
7/26 A kérdező kommentje:
nagyon régóta ismerjük egymást, mindig is akart szexelni, csak vagy neki volt éppen valakije, vagy nekem, emiatt nem sikerült. Most meg ahogy írtam is, hetek óta hívott, mire átmentem hozzá.
2016. okt. 23. 18:24
8/26 anonim válasza:
Lehet hogy akkor megilyedt a dologtól.... Hány éves a srác? Vagy nem tetszettel esetleg neki?
9/26 A kérdező kommentje:
32 éves...
Hát nem tudom, de akkor még az is opció, hogy nem tetszettem? ez remek...
2016. okt. 23. 18:37
10/26 anonim válasza:
Lehet komolyat akart volna csak kipróbált, hogy bele mennél e ebbe... igy meg ink nem kellesz neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!