Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon miért csinálja ezt a pasi? Nem látok benne logikát!
Pár hete az egyik közösségi oldalon emailezek egy pasival, jól alakulnak a dolgok, már a találkozó részleteit beszéljük.
Viszont sokszor van, hogy látom,elolvasta az üzenetet, aztán vagy 2x-3x be is jelentkezik utána és mégis csak később válaszol rá....Ja és alig van ismerőse, nem is változik a számuk, és tuti, hogy mást nem csinál. Azelőtt, mielőtt elkezdtünk levelezgetni, napi max 1 vagy kétnaponta ment fel.
Vajon miért? Taktika vagy ennyit gondolkodik a válaszon? Az elején szinte rögtön válaszolt, jó akkor még nem voltunk ennyire benne a témában, mostmár jobban:)
Direkt húzza az agyam vagy a képeimet nézegeti vagy mi?:)
köszi, de nem akarom megkérdezni:))
nem akarom, h lássa, h ezen kattogok...meg, hogy nézegetem,hogy mikor jelentkezett be meg ilyenek.
tudom, sietek:) türelmetlen típus vagyok sajna...
azt is tudom, hogy nem kéne a pasikban logikát keresni meg túlbonyolítani,mert ők nem taktikáznak...de nehéz:)
Hogy ebben minek kell keresni a logikát..? istenem... xD
akkor nézte meg az üzeneteit..?
de lehet, hogyha nem idegenektől kérdeznéd meg, hanem tőle, akkor megtudnád. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!