Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják sokan (nők is), hogy a méret nem számít? A legújabb kutatás szerint a világ átlag 13,2cm és az európai átlag is 14-15cm mégis a legtöbb nőnek 15-16cm kell vagy több és a 13-14cm meg nem jó pedig csak 1-2cm a különbség.
Már most csakazértis rákerestem, állítólag a magyar férfiak átlagos péniszmérete 16,51 cm.
(MASZOL nevű oldalon olvastam, 2013-as adat, bár fogalmam nincs, ezt hogy mérik fel)
16.5 az átlag magyar méret? Hmm... Akkor átlagos vagyok. :D
Az viszont hülyeség, hogy 12 centi fölött nem lehet elférni egy hüvelyben, én több, mint 20 lánnyal voltam együtt, de csak 2-3 lánynál volt olyan probléma, hogy túl hosszú voltam. Azzal viszont egyetértek, hogy a vastagság sokat számít, pont itt a gyakorin tanultam a tuti tesztet:
1. Ha kolompolsz a WC papír gurigában, akkor ásd el magad.
2. Ha pont kitöltöd a gurigát, akkor pont jó vagy.
3. Ha nem tudod magadra húzni, mert annyira vastag vagy, akkor a lányok többségének is túl vastag leszel.
# 33
"a pasimnak alapbol 17,5 na es ??? Jobb mint egy 14cm ezt egy no se mondja nekem h nem jobb"
Miért gondolod azt, hogy ami neked jó, minden más nőnek is jó? xD
Nekem pl. 12-13 cm az ideális pénisz méret (lehetőleg max. 3,8 cm átmérővel), de ha a közül a két opció közül kéne (illetve lehetne) választanom, hogy a Párom pénisze 10 centis legyen vagy 17, akkor az előbbit választanám, több okból.
Abba belegondoltál, hogy vannak alacsonyabb és magasabb emberek, és az egyes testrészeik is kisebbek ill. nagyobbak ezeknek az embereknek? :D
Itt akik írják, hogy nekik jó a 9-10 cm, valószínűleg 140-155 cm magas nők. Attól még egy 185 cm magas nőnek az lehet kicsi.
Képzeld, nekem a számítógépem is kisebb (11'-os laptop), mert a kezem kisebb a "szabványnál", és ezen tudok olyan kényelmesen gépelni, mint az átlag mérető ember a 15'-oson. Bútort is egyedileg csináltatok, mert a szabvány székről nem ér le a lábam a földig, és elszorítja az ereimet a combomban.
160 cm vagyok amúgy.
Képzeld, ruhát sem akkorát hordok, mint a 180 centisek, és a kapaszkodót sem érem fel a metrón, és az autóból kinyúlva sem érem el a jegyautomatát, hanem ki kell szállnom érte.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!