Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hazudják sokan (nők...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudják sokan (nők is), hogy a méret nem számít? A legújabb kutatás szerint a világ átlag 13,2cm és az európai átlag is 14-15cm mégis a legtöbb nőnek 15-16cm kell vagy több és a 13-14cm meg nem jó pedig csak 1-2cm a különbség.

Figyelt kérdés
Amit azért igazságtalannak tartok,mert egy az, hogy nem tudom 1-2cm hogy számíthat ennyit, a másik meg, hogy a nők nevezik felszínesnek a férfiakat holott ők elvárják hogy a férfi legyen x cm magas és x cm nagy farka. Ez mi ha nem felszínesség? Ráadásul ha egy nőnek mondjuk nem jó a feneke eljár edzeni és ha sokára is de jó feneke tud lenni. Ha meg zavarja, hogy túl kicsi a melle akkor meg tudja műttetni, de egy férfi ha nem elég magas és/vagy nem elég nagy neki azzal nem tud mit kezdeni.

2016. okt. 16. 10:11
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:

És jól írta le, hol kezdődik, amit már szerszámnak lehet nevezni.Lehet ezen megsértődni, de a tényeken nem változtat.

Aki írta a mosás, főzés stb meg térdelést, hát akkor felvilágosítalak kisfiú.

Én mosok, főzök, takarítok, én vagyok a ház "lelke", és szívesen is térdelek ha így tetszik, mert ez nem kényszer, nincs olyan, hogy ne akarnám.

Egy kisebb méretűvel ha semmit nem érzek, minek akarnám?!

2016. okt. 16. 11:40
 12/39 anonim ***** válasza:
62%

Egy igazi nő bevállalja, hogy nagyobb farokkal jobb.

Tinilányok meg gyakorikérdéses "komolykapcsolatbanélekkétéveésmarhabüszkevagyokmostmagamra" "nők" írkálnak ilyen fasságokat, hogy ott vannam az ujjak meg nem számít a méret, mert 6 centi már elég.

Szánalmas, ahogy a férfiak vergődése is.

2016. okt. 16. 11:53
 13/39 anonim ***** válasza:
35%
Igazad van, az igazi nők.De egy tinilánynak még fogalma sincs a saját testéről sem, férfit ruha nélkül max. egyet látott, honnan is lenne tapasztalata, viszonyítási alapja?!Sehonnan.
2016. okt. 16. 11:57
 14/39 anonim ***** válasza:

1: ez a kérdés maga a felszínesség

2: mit jelent,hogy a "legtöbb nő"?

A felmérés egyrészt urológusok által történt( itt születtek a kisebb átlagok),másrészt bemondás alapján.

Kb.negyvenedszerre írom le,hogy a hüvely 9-12 cm,tehát nem kell 20 cm,h kielégíts egy nőt. Sőt,az már fájni is tud. Van,akinek ekkora kell,nem mondom,de ez azért elég ritka.Értelmetlen vitatkozni a méretekről,mert mindenkinek más jön be,ill.a kielégülés nem csak,és kizárólag méretfüggő. Van,akinek érzelmek is kellenek,van,aki külön tudja választani az érzelmeket és a puszta szexet. Mindenki másképp szereti Ezért is van annyi szavunk rá: szeretkezés,d.gás,b...ás,hadd ne soroljam.

Az,meg hogy te honnan tájékozódsz a nők igényeiről,nem tudom. Nem kell mindent elhinni,amit a neten olvasol,sok a kamu,a lódítás,szelektálj!

Nyilván sok magamutogató,kivagyi pitsa ír ilyeneket,de vedd azt is figyelembe,hogy egy csomó lány,vagy nő nem ír ilyen fórumokra,mert nem tartja fontosnak,hogy közölje a világgal,hogy neki mekkora jó.

Ismerkedésnél a közhiedelemmel ellentétben nem azzal kezdjük,mekkora kígyó van a gatyádban. Egy párkapcsolatban nagyon sokminden megoldható egymásra való odafigyeléssel.

2016. okt. 16. 11:59
 15/39 anonim ***** válasza:
#7 ez a térkép önbevalláson alapul ergo csak annyit jelent hogy a magyar pasik szeretnek nagyot mondani. A német pasiknak általában nagyobb a farkuk.
2016. okt. 16. 12:03
 16/39 anonim ***** válasza:
91%

12: igazi nőnek tartom magam. Hadd döntsem már el,hogy nekem mi a jó.

Elég sokáig éltem olyannal,akinek 21 cm volt, és gondot okozott,mert önfeledtnek lenni,vagyvadulni nemigen lehetett,mivel fájdalmat okozott.

2016. okt. 16. 12:07
 17/39 anonim ***** válasza:

#14 Valóban nem azzal kezdődik egy ismerkedés hogy mekkora a szerszám.

De mivel második randinkra lefoglalta azt a helyet, ahova vágytam, nem volt kérdés, miért alszunk ott.És akkor bizony eldőlt, hogy nekem ő kell, minden téren.Amikor megláttam a szerszámot, egy ilyen csúszott ki a számon:"azt a k***a szentségit".Mai napig emlegeti, lassan 1,5 év után is.

Szóval, bármennyire is szimpatikus volt és tetszett, és udvarias, igazán férfias mindenben, ha semmit nem éreztem volna, nem követte volna harmadik alkalom, és bizony nem élnénk együtt az első szex óta.

2016. okt. 16. 12:10
 18/39 anonim ***** válasza:
65%
Amíg ti méricskéltek én k urvára lesz armom hogy mekkora meg ilyesmi.Tudd használni....
2016. okt. 16. 12:25
 19/39 anonim ***** válasza:
41%

Soha, egyetlen partneremét nem mértem meg, eszembe nem jutna ekkora baromság.De mivel van viszonyítási alapom, így tudom, hogy a kicsi és vékony semmit nem ér nekem.

De minden nőnek mások az igényei.Voltam olyan férfivel, akinek szintúgy nem tudom hány centis volt, de az fájt.(különben pont akkora műpénisz van itthoni játszadozásra, mint amekkora páromnak van, de ez csak hosszban igaz, mert az "igazi" vastagabb, majd egyszer megmérem.Itt van a fiókban egy mérőszalag)

2016. okt. 16. 12:39
 20/39 anonim ***** válasza:
Mármint nem az igazit mérem meg, hanem a "helytartót" :)
2016. okt. 16. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!