Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudják sokan (nők is), hogy a méret nem
számít? A legújabb kutatás szerint a világ átlag
13,2cm és az európai átlag is 14-15cm mégis a legtöbb
nőnek 15-16cm kell vagy több és a 13-14cm meg nem jó
pedig csak 1-2cm a különbség.
Na, már csak kíváncsiságból is megmértem most a műpéniszt.18 cm. hosszú.Ezek szerint hosszra nekem ez az ideális.
De ez csak az én igényem.Biztos van olyan nő, akinek a 10 cm-es is megfelel.Akkor neki azzal jó.Mint ahogy ahány férfi, annyi különböző mellméretet/mellformát szeret.
Csak azt nem értem, a méretből miért csinálnak ekkora hisztit a férfiak, mert ők panaszkodnak állandóan.Akkora, amekkora.Ha egy nőnek nem felel meg, keressen mást.Ezt ti férfiak fújtátok fel nagyon, mi nők legfejjebb csak odébállunk, ha nem megfelelő.
Tőlem aztán használhatja bármilyen ügyesen a 10 cm-es kukacát, mire megyek vele, ha semmit nem érzek?!De ezen a férfiak nyavalyognak mondom.Így kicsi, úgy nem jó stb.Fogadja el olyannak, amilyen.
2016. okt. 16. 12:48
22/39 A kérdező kommentje:
Utolsó ezzel csak az a baj hogy nem nagyon lehet olyan nőt találni akinek jó a 10cm. Erről egy felmérés jutott eszembe, miszerint a nők 85%-a elégedett a partnere méretével 14%-nak túl kicsi és 1%-nak túl nagy. Na most gondolom az a 14% érdekből van a párjával, a többi férfi akinek meg nem elég nagy az meg nem is szerepel itt a felmérésben mert nem kell a nőknek.
Mamár rengeteg segédeszköz rendelkezésre áll, kreatívnak kell lenni.Nem hiszem, hogy minden kis(ebb) méretű férfi magára maradna egy életen át.
2016. okt. 16. 13:02
Két éve élek együtt a párommal, akit 12 centis farokkal áldott meg a sors. Tiszta lelkibeteg volt eleinte, mert mennyire kicsi és nekem biztos nem elég. Ló**szt. Kemény egy évembe telt meggyőzni őt arról, hogy nekem ez teljesen megfelel és fényévekkel jobban élvezem vele a szexet, mint korábbi párommal (neki 17 centi). Ezt nem csak előtte vallom, hanem akármilyen idióta kutatásba is beleírnám, hogy nem számít. Nyilván mindenkinek más igényei vannak, elhiszem azt, hogy a nők egy része nem érez semmit, ha kis f*sszal van dolguk, de a másik rész pont lesz**ja a méretet. Ha valakinek kicsi, foglalkozzon a utóbbi kategóriával. Pont.
2016. okt. 16. 14:08
Kötve hiszem, hogy két partner után ezt ennyire biztosan ki lehet jelenteni.Majd ha a harmadik x-en is túl leszel, és tapasztalatod is lesz, akkor lehet változik a véleményed, persze lehet maradsz ezen az állásponton.De tizen, huszonévesen meg se maradnak a kapcsolatok.
2016. okt. 16. 14:12
Ja, igen, aki még a huszas éveit tapossa annak nem lehet kialakult véleménye és nem élhet minőségi kapcsolatot, világos. Gyors hazatelefonálok anyáméknak, hogy váljanak el, mert a huszonéves kapcsolatok/házasságok nem maradnak meg.
Egyébként az, hogy két végletet említettem a tapasztalataim alapján még nem jelenti azt, hogy nem volt több partnerem.
2016. okt. 16. 14:25
61%-os te már kezdesz kicsit szánalmasba átmenni. Az, hogy neked a nagy kell, az oké, te döntésed, de fogadd már el azt, hogy vannak olyan lányok, akik mondjuk szűkek, és teljesen megfelelő nekik mondjuk egy 11-14 centis farok.
2016. okt. 16. 14:28
Ok.Leírtam, hogy minden nő más, kinek ez jó, kinek az.Annyit tettem hozzá, hogy tapasztalat hiányában nem tudhatja a későbbiekben hogy változik az igénye.És ez nem csak a méretre vonatkozik.
2016. okt. 16. 14:35
Nemtudom milyen kutatás ez de 12-13-14 cm az mi?? :D Min. 17cm ..na az már jó de ennél kisebb ne legyen már :D valakinek alapból ennyi nemtom h lehet olyan kicsi egyeseknek jo tudom nem tehetnek rolla de na ..
2016. okt. 16. 15:11
30/39 A kérdező kommentje:
Utolsó te hol élsz a min. 17cm-el? Nem lovakról van most szó!
Kapcsolódó kérdések: