Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki már volt családos nővel vagy férfival azok szex után gondoltak a szerető felesegere férjére?
Figyelt kérdés
Vagy csak inkább itt az élvezet fontos?2016. okt. 14. 12:44
1/14 anonim válasza:
Igen, nagyon izgalmas más férjével dugni. :)
2/14 anonim válasza:
Igen nagyon izgalmas más feleségével dugni, miközben az egyéves gyerek bent játszik a szobában :-)
3/14 anonim válasza:
2-es az a legjobb,amikor a gyerek elmondja apucinak,hogy anya Pista bácsival birkózott az ágyatokban.
Oooops :D
4/14 anonim válasza:
Az egyéves gyerek? Egy helyen dolgozunk szóval, hogy a másik szobában mit csinálunk arról mit se tud
5/14 anonim válasza:
Nagyon remélem, hogy csak trollkodtok, ti szánalmas fszkalapok. Ha nem, akkor kívánom, hogy majd a te feleséged, férjed is dugjon mással úgy, hogy a gyereked ott van a másik szobában.....23/F
6/14 anonim válasza:
Én független voltam, hogy ő hogy számolt el otthon vagy magával ahhoz nekem mi közöm van? Párszor dugtunk, ebből egyszer a gyereke is bent volt, mert nem tudta megoldani. Ennek már két éve aztán egyszer azt mondta, hogy nem akarja többet mert szereti a pasiját. Én vagyok a hibás? Te nem dugtad volna meg?
7/14 anonim válasza:
Nem :DDDDDDDD Nekem van lelkiismeretem :D
9/14 anonim válasza:
Én nem gondolok a férjére,gondoljon ő rà :D Csak az élvezet szàmit.
10/14 anonim válasza:
Néha gondolok rá. Azon töröm a fejem, hogy miért utasítja el lassan 10 éve, amikor ennyire jó vele a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!