Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ti elítélitek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti elítélitek ha egy lány szexuális szolgáltatásokból finanszírozza az egyetemi tanulmányait?

Figyelt kérdés

2016. okt. 12. 03:00
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:

Ez egy begyöpösödött baromság. Egy ember rettentő összetett lény. Rengeteg aspektusban lehet nézni... ráhúzhatod az erkölcsi normáidat bármire, attól még számtalan vonatkozása van a személyiségnek. Fluktuáló jó és rossz tulajdonságok, gondolatok skizoid halmaza vagyunk, sokszor ellentmondásosan.

Ti így szépen, egyetlen jellemvonás, egy erkölcsi sérelem miatt elítéltek rengeteg számotokra ismeretlen embert, igazából a saját normáitok szerint. Az erkölcs szerintem soha nem volt egy bevésett törvény, mint az evolúció vagy a gravitáció. Én se mondom, hogy jó dolog a prostitúció... de amolyan win-win szituációnak tartom. A megkeseredett periférián élő férfiak is puncihoz jutnak, a lányok meg támogatáshoz.

Jelen esetben! Nem a kivertfogú futtatott Kalányos Röneszmére gondolok, hanem jól szituált lányokra akik befektetik a megkeresett pénzt.

2016. okt. 15. 10:33
 42/50 anonim ***** válasza:

"Ezek szerint, kérdező, csak az menjen egyetemre, akinek a szülei elő tudják teremteni a rávalót"

Nem hanem aki nem csak bulizni meg melegedni jár be és kezdeni akar valamit a diplomával.

"Én a középiskolai tanulmányaimat is éjszakai vagonrakásokból fedeztem. Féláron dolgoztam, mert természetesen feketén ment az egész."

De szomorú. Igazi Twist Olivér vagy.

" De mondd már el nekem, ha lánynak születtem volna, 16 évesen mi a búbánatos nyuszibogyóból teremtettem volna elő a pénzt?"

Ezer módja van. Remélem akkor us így állsz hozzá ha a lányod vetemedik erre, mondván fater nem támogat eléggé, megyek fa*t cibálni. Gondolom majd megveregeded a vállát, hogy milyen életrevaló.

"Fogalmad sincs az életről, kiskomám"

Jaj már megint ez a kus haver majd én megmondon neked a frankót mert én olyan bölcs és tapasztalt vagyok duma.

" amíg apuci alád rak mindent."

Az ország lakosságának a nagy része csóró. Nagyon kevesek alá raknak mindent az újgazdag Szülei, Úgyhogy nem vergődj már itt bmeg. Csak ügye mindig egyszerűbb a könnyebb utat választani. Amúgy ne sokan kerülnek ki az intézetből mégse zűllenek le és sokan vrsznek fel hitelt az egyetemhez amit vissza tudnak fizetni mert nem egy büfé szakra mentek. Lesz*om ki milyen kifogást hoz fel aki pénzért kefél az qurva. És az értelmesebbje nem kezd ilyenbel hosszútávon.

2016. okt. 15. 13:30
 43/50 anonim ***** válasza:

...de újfent megkérdezem, mi a rosseb közöd van hozzá?

Megvert egy strici? Vagy kihasznált egy rib..nc... netán a csajodról kiderült hogy prosti volt, aztán emiatt van benned ez a feszkó? Felesleges erőlködnöd, ez a jelenség akkor is lesz ha te itt most hőzöngesz. Prostitúció mindig van, volt és lesz... Igen, lehet a te lányod is f..szcibáló lesz, mert soha sem lehet tudni. Először csak hostesskedés, aztán külföldi utak, egy kis modellkedés, aztán egyszer csak azt veszed észre, hogy Dan Blizzerian szívja a kicsi lányod bal seggpartjáról a kokaint egy Insta fotón, miközben AR-15-ös gépkarabéllyal tüzel a levegőbe.

Ilyen az élet, mindig lesznek akik a testükből fognak megélni. Ez mindenkinek az egyéni döntése. Ahogy a kábszerhasználat is... vagy az alkoholizmus... vagy az elhízás vagy akármi. Ne akarj már belefolyni az emberek magánéletébe...

2016. okt. 15. 14:45
 44/50 anonim ***** válasza:

...és ez még mindig egy olyan dolog, amivel nem bántják az emberek egymást.

Próbálj harcolni a politikus görénykedések, a korrupció, az utcai erőszak, a megélhetési migráció, vallási gyilkosságok, nők elleni vallási támadások, vagy a vállalatok rabszolgaként tartott munkásai ellen, gyermekmolesztálás, gyermekmunka, a kisnyugdíjasok megalázása, az öregező cigánybandák, és még sorolhatnám mennyi, de mennyi olyan dolog van a világunkban, amitől legszívesebben elmennék egy űrhajóval a Holdra és ott élnék egymagamban...

Ezekhez képest pár csaj úgy dönt, hogy önkéntesen egy puccos albiban árulja a puncit, amiből befizeti a tandíjat és netán feltalál egy rákgyógyszert, vagy klímavédő jogász lesz, netán megoldja az éhinséget egy génmódosított banánnal stb...

Mi a F...T fáj ez nektek?

2016. okt. 15. 14:51
 45/50 anonim ***** válasza:

Egyébként egy 28 éves férfi vagyok, nem prosti... csak a hülyegyereknek aki privátban írogat :D Bebuktál haver, mert pont tőled kaptam egy olyan üzenetet múltkor hogy

"Megjött az eszed, menj el egy prostihoz és gyakorolj"

Ennyit jelent ez az. Mindenki azt ugat amit akar, hazug ármány szar az egész oldal...

2016. okt. 15. 14:56
 46/50 anonim ***** válasza:
Jelentettelek, hamarosan ellapátolják gondolom a maradékodat.
2016. okt. 15. 16:58
 47/50 anonim ***** válasza:

Elítéltem/ítélem én is,de sajnos mostanában megértem.:/ annyi a tanulnivaló plusz ha valaki néha bulizni is akar meg azért élni,nem nagyon van idő normális állásra.:/ próbálom én is összeegyeztetni a dolgokat de sajnos gólyaként még tényleg nagyon nehéz pl. Volt hogy én is elgondolkodtam rajta,de nem biztos hogy meg is tudnám tenni.

20L

2016. okt. 15. 17:28
 48/50 anonim ***** válasza:
Es ugyanugy van mellette pasija?
2016. okt. 15. 17:32
 49/50 anonim ***** válasza:

Egy nehéz egyetem mellett normális állás nem fér bele egyszerűen. Hiába mondja bárki is. Kamu szakok mellett meg bármi igazából... szóval ott teljesen mindegy.

Egy orvosi egyetem tandíja pl, hogyha fizetősre kerülnél olyan magas, hogy még qrválkodással is nehéz lenne kifizetni. Fel lehet venni ocsmány nagy hiteleket, aminek olyan gány a konstrukciója, hogy ezer évig fizetheted és kb ugyan ott vagy. Kivétel akkor van, ha nagyobb pénzből kitudod fizetni egyben.

...és az a görénység, hogyha fizetősön vagy, akkor alanyi jogon megtagadják tőled a tanulmányi ösztöndíjat és a szociális támogatást is... régen nekem mondjuk volt 30 ezres ösztöndíjam, meg 20 ezer szoctám, amellett nem kellett dolgozni.

Most van egy 400 ezres tandíjam, meg havi 60-70 kb egy kis saját szobás albérlet, kajával. Ha apám nem tudott volna összekaparni 1.2M-t a tandíjamra akkor meg lennék lőve. így is az összeomlás határán vagyok a heti 30 óra szakmai munkától + az egyetem. Ha csaj lennék megfontolnám bizony én is.

2016. okt. 15. 17:42
 50/50 anonim ***** válasza:
Miert nem keres olyat, aki tamogatna? En is szoktam pedig nem vagyok oreg csunya bacsi :) 30ffi
2016. nov. 13. 13:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!