Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/hölgyek titeket izgatnak a szűz srácok?
Én a vízöntő fiúkat szeretem.
31N
Hogy meg nincs berögzült mozdulatuk.
Legalábbis rám ezért szoktak bukni mikor azt mondom szűz vagyok. :D
Eddig 10 lánynak mondtam és mindnek bejött és szex lett mind vége.
Mondhattok rám amit akartok, de ennél jobb nem kell csajozáshoz, jobb bármelyik felszedő szövegnél. :D
20/F
És mondhatjátok "csak a kislányok veszik ezt be"
A 10-ből 5 idősebb volt 1 közülük 40 feletti volt. :)
igen :)) hogy pontosan miért, azt nem tudom megfogalmazni...izgatnak a félénkebb srácok, talán ezért, meg aranyosak :D
25L
Én szűz vagyok, mégse kellek senkinek :|
19/f
Az a jó bennük hogy már ki vannak éhezve, több éve arra várnak hogy lefeküdjenek egy nővel amit elméletben gondosan el is terveztek. baromi érzékien odafigyelve fedeznék fel és hosszasan kényeztetnék a lány testrészeit, ahelyett hogy csak 1 gyors kefélés erejére "felpróbálják" -mint az átlag bejáratott csődörök...
(illetve hamar elsülnek de pár perc pihenő után újra hadrendbe állnak :D) Persze van kivétel amelyik bénázik, de magamból kiindulva ennyi lenne 20/F szűz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!