Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti elítélitek ha egy lány szexuális
szolgáltatásokból finanszírozza az egyetemi
tanulmányait?
Kérlek szólj az ismerősödnek, hogy szívesen táogato :D
2016. okt. 12. 08:28
Szívből leszarom, hál'Istennek nem nekem kell dugnom utána
2016. okt. 12. 08:33
13/50 A kérdező kommentje:
A félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy én pasi vagyok. Egy lány ismerősöm csinálja ezt már több éve és azért írtam ki a kérdést, mert érdekelne, hogy mások hogyan viszonyulnak ehhez a dologhoz, ha esetleg barátnőjükről kiderülne ilyesmi. Én részemről nem tudnám elfogadni ezt, ha ilyen hölgy lenne a barátnőm, de sajnos egyre több egyetemista csinálja ezt titokban, így sokszor ki sem derül a turpiszság...
Több privit ezügyben légyszi ne is írjatok, mert nem rólam van szó. 28/F
Nem ítélem el. Sőt, szeretem az tanult, okos lányokat, így lehet hogy én is hozzájárulnék tanulmányaihoz. Sokkal kellemesebb egy olyan lány társasága, akivel értelmesen beszélgetni is lehet, mint akinek csak a teste jó, de a feje üres.
2016. okt. 12. 09:31
Az hogy pld. mik játszódnak le egy gólyatáborban arról kaptunk némi ízelítőt a tv.-ből. Az a szomorú hogy később ezekből a lányokból diplomások lesznek és értelmiséginek fogják tartani magukat. Azt még csak -csak megértem hogy valaki megtetszik neki és megkívánják egymást,de hogy valaki pénzért engedje egy számára idegen és nem is az esete fickót hogy belehatoljon,nyalja-falja és közben a csaj még játssza is hogy neki is jó az egyszerűen ....K. Ezekből lesznek,tanárok,orvosok,pszichológusok akikhez fordulhatunk ha velünk vagy a gyermekeinkkel problémák vannak.
2016. okt. 12. 09:42
16/50 A kérdező kommentje:
#15-ös tökéletesen leírta amit én is gondolok erről. Nekem is pontosan emiatt vannak aggályaim, hogy ezek az úrihölgyeknek nem nevezhető leányzók, idővel majd felelőségteljes munkát fognak végezni, amihez K- álkodással jutottak hozzá javarészt.. Lehet, hogy éppen egy Dr. Q.rva fogja majd leápolnia gyerekemet, ha az lehorzsolta a térdét. Komolyan, egyre gyakrabban azt érzem, hogy kár volt erre az egyre elfajzottabb, fertő világra születnem..
Rengeteg más megoldás létezik: diákhitel, munka az egyetem előtt/közben. Van olyan, aki orvosi mellett dolgozik, hogy a költségeit fedezze...
Elítélni a bírósàg szokott. Én csak rendkívüli módon lenézem, értéktelen embernek tartom az ilyet.
2016. okt. 12. 10:23
Őszintén? El. Az ilyenek utolsó rib...ancok.
De azok a férfiak sem jobbak, akik ezt lehetővé teszik számukra. Hányok ettől a mai társadalomtól.
2016. okt. 12. 10:29
1. Igen, megvan róla a véleményem.
2. Mi közöm hozzá? Akit nem ismerek, azt mit kell elítélgetni? Senkinek nem dolga a világ minden másik emberét megítélni
2016. okt. 12. 10:51
Én elítélem. Számos diákmunka lehetőség van arra, hogy az egyetem mellett pénzt keressen az ember.
2016. okt. 12. 10:56
Kapcsolódó kérdések: