Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, ti elítélitek ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, ti elítélitek ha egy lány szexuális szolgáltatásokból finanszírozza az egyetemi tanulmányait?

Figyelt kérdés

2016. okt. 12. 03:00
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
Kérlek szólj az ismerősödnek, hogy szívesen táogato :D
2016. okt. 12. 08:28
 12/50 anonim ***** válasza:
74%
Szívből leszarom, hál'Istennek nem nekem kell dugnom utána
2016. okt. 12. 08:33
 13/50 A kérdező kommentje:

A félreértések elkerülése végett szeretném tisztázni, hogy én pasi vagyok. Egy lány ismerősöm csinálja ezt már több éve és azért írtam ki a kérdést, mert érdekelne, hogy mások hogyan viszonyulnak ehhez a dologhoz, ha esetleg barátnőjükről kiderülne ilyesmi. Én részemről nem tudnám elfogadni ezt, ha ilyen hölgy lenne a barátnőm, de sajnos egyre több egyetemista csinálja ezt titokban, így sokszor ki sem derül a turpiszság...

Több privit ezügyben légyszi ne is írjatok, mert nem rólam van szó. 28/F

2016. okt. 12. 08:43
 14/50 anonim ***** válasza:
26%
Nem ítélem el. Sőt, szeretem az tanult, okos lányokat, így lehet hogy én is hozzájárulnék tanulmányaihoz. Sokkal kellemesebb egy olyan lány társasága, akivel értelmesen beszélgetni is lehet, mint akinek csak a teste jó, de a feje üres.
2016. okt. 12. 09:31
 15/50 homo ludensz ***** válasza:
68%
Az hogy pld. mik játszódnak le egy gólyatáborban arról kaptunk némi ízelítőt a tv.-ből. Az a szomorú hogy később ezekből a lányokból diplomások lesznek és értelmiséginek fogják tartani magukat. Azt még csak -csak megértem hogy valaki megtetszik neki és megkívánják egymást,de hogy valaki pénzért engedje egy számára idegen és nem is az esete fickót hogy belehatoljon,nyalja-falja és közben a csaj még játssza is hogy neki is jó az egyszerűen ....K. Ezekből lesznek,tanárok,orvosok,pszichológusok akikhez fordulhatunk ha velünk vagy a gyermekeinkkel problémák vannak.
2016. okt. 12. 09:42
 16/50 A kérdező kommentje:
#15-ös tökéletesen leírta amit én is gondolok erről. Nekem is pontosan emiatt vannak aggályaim, hogy ezek az úrihölgyeknek nem nevezhető leányzók, idővel majd felelőségteljes munkát fognak végezni, amihez K- álkodással jutottak hozzá javarészt.. Lehet, hogy éppen egy Dr. Q.rva fogja majd leápolnia gyerekemet, ha az lehorzsolta a térdét. Komolyan, egyre gyakrabban azt érzem, hogy kár volt erre az egyre elfajzottabb, fertő világra születnem..
2016. okt. 12. 09:52
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg más megoldás létezik: diákhitel, munka az egyetem előtt/közben. Van olyan, aki orvosi mellett dolgozik, hogy a költségeit fedezze...

Elítélni a bírósàg szokott. Én csak rendkívüli módon lenézem, értéktelen embernek tartom az ilyet.

2016. okt. 12. 10:23
 18/50 anonim ***** válasza:
65%

Őszintén? El. Az ilyenek utolsó rib...ancok.

De azok a férfiak sem jobbak, akik ezt lehetővé teszik számukra. Hányok ettől a mai társadalomtól.

2016. okt. 12. 10:29
 19/50 anonim ***** válasza:

1. Igen, megvan róla a véleményem.

2. Mi közöm hozzá? Akit nem ismerek, azt mit kell elítélgetni? Senkinek nem dolga a világ minden másik emberét megítélni

2016. okt. 12. 10:51
 20/50 anonim ***** válasza:
Én elítélem. Számos diákmunka lehetőség van arra, hogy az egyetem mellett pénzt keressen az ember.
2016. okt. 12. 10:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!