Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti elítélitek ha egy lány szexuális szolgáltatásokból finanszírozza az egyetemi tanulmányait?
'aki egyszer kipróbálta, az könnyebben nyúl ehhez a megoldáshoz később is, ha megszorul anyagilag."
No igen. Aláfeküdni valaki alá az mindig könnyebb.
De mi közöd hozzá, ki miből finanszírozza?
Neked anyuci apuci aládrakja a tandíjat, netán diákhitelezel?
Egy normális Bp élet albérlettel kb 70-80K havonta... van rengeteg ismerősöm aki azóta nyögi a diákhitelt amióta ismerem. Sose fizetik kb ki... itt meg 10 óra alatt megvan a duplája.
Én dolgoztam egyetem mellett kezdő állásban havi 70 nettóért. Ráment az egészségem, tönkrement a szemem, refluxom és pánikbetegségem lett egy életre a stressztől. Nem csak a munkában k..úrtak meg nap mint nap, hanem az egyetemen is vért pisáltam. Éjszakázások, hétvegi meló... élet nuku. Szóval irigylem az eszét és a külsejét annak a csajnak aki 5 óra alatt megkeres ennyit.
Szerintem semmi közünk hozzá. Vagy tán irigyled, hogy okosabb az ilyen, mint te aki 80 évesen is a diákhitelt nyögöd? :D
Amúgy ez mekkora fasság, hogy azt hiszed emiatt lesz diplomája. Ezzel veszi meg.
Hülye vagy te ember, ha azt hiszed egy orvosi, mérnöki, jogi stb diplomát megkapsz csak mert befizeted a tandíjat. Ez marha nagy meló így is.
Ha utána abbahagyja, és normális emellett akkor semmi bajom vele. Ha az esküvőm előtt elmondaná Dr. Qrva, hogy tíz éve lefeküdt pasikkal. Nevetnék egyet, humorral kezelném. Amúgy is semmi közöm a múltjához, ahogy neki sincs az enyémhez.
Én sohasem az alapján ítéltem meg az embereket, főleg valaki szakértelmét amilyen az erkölcse...
Kutató kollégám, elvált, csajozott,.dugott össze vissza, egy hippi, füvezik 40 évesen... mégis a legokosabb, szakmailag legértékésebb embernek tartom akit ismerek.
Másik kollega csaj úgy káromkodik mint egy kocsis, nekem nincs ilyen mocskos szám. De leszarom, mert irtó jó fej, és tudományos szinten baromi nagy meló lerakott már.
Csak és kizárólag azalapján ítélem meg őket, amilyenek velem. És szakmailag pedig amit leraktak az asztalra. A legnagyobb művészek, feltalálók nagyrészt drogos alkesz skizofrének voltak. Nahát, mégsem így emlékszel rájuk.
Kedves útóljára hozzászóló,akkor átmehetünk a te normáid szerint a homokosok területére is bátran mivel tudjuk mennyi kiváló művész,író,stb. meleg volt.
Mondok egy egyszerű példát vinklire(derékszög):egy asztalos akibe belenevelték hogy mi lehet egy lécben egyenes vagy egy másikkal az hogy alkot derékszöget annak a gondolkodásai is ehhez igazodik. Lehet perszesze tekergetni ide s oda az erkölcsi normákat minél tanultabb
az illető de mint fentebb leírtam a szakbarbárság és a művészet a két különböző fogalom. Amelyik leányzó csak a fuvolázásban lesz művész mire lediplomázik annak milyen erkölcsi normái lesznek a hivatásában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!