Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti elítélitek ha egy lány szexuális szolgáltatásokból finanszírozza az egyetemi tanulmányait?
Nézőpont kérdése.
Nem lopsz meg senkit,mert minden pasi,aki hozzád megy önszántából teszi.
Viszont ha már túl leszel az egészen és pár év múlva visszaemlékszel a mostani önmagadra,hogy miként tettél szert az egyetemi tanulmányaidra,akkor hogyan fogsz magadra tekinteni?
Én leköpném magam,de ez én vagyok.
Határozottan nem! Soha nem ítélkezem, főleg nem olyanok felett, akiket igazán nem is ismerek! Volt már, h támogattam nehéz anyagi helyzetben lévő egyetemista, főiskolás lányokat, némi ellenszolgáltatásért cserében. Neki is jó volt (ha más nem hát azért, mert anyagilag kicsit rendeződött) és hát nekem is az igényeim valamilyen szinten ki lettek elégítve és lelkileg is jobban éreztem magam kicsit utána. Most éppen nincs senki, akit támogatnék, de nem zárkózom el a lehetőségtől.
F/34
'Nem rólam van szó a kérdésben, hanem egy ismerősömről."
Aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!