Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más nők tapasztalata is az hogy nem igazán akarnak a férfiak gumit húzni szexnél?
abszolút!
szerintem a gumit egy férfi sem szereti, és ha mi nem erőltetjük lehet nem is használnák egyáltalán, oké érthető, nekik igazából max azért van haszna hogy nem kapnak el mindneféle nemi betegséget egyéjszakás esetén, de amúgy kényelmesebb, kellemesebb, jobb érzés úgy nekik, gyerek miatt nem kell aggódni, akkor meg mit érdekelje őket?
Sajnos igen. Szerencsére találkoztam olyannal is, akinél ez nem volt kérdés, de volt olyan, aki még nem is találkoztunk,de kikötötte, hogy nem fog óvszert húzni, mert nem szereti... Elég szomorúnak tartom. Szerintem sok pasi hordoz valamilyen betegséget, úgy, hogy nem is tudja, mert nincs tünete.
Egyfelől nem értem, hogy nem aggódnak pl. a terhesség miatt, mert lettek már nők terhesek megszakításos szex alkalmával is. Ha olyan a lány, simán megtartja a gyereket, és némi pereskedés után indulhat az utalás apukától a gyerek 18 éves koráig, sőt... Plusz tényleg, sosem tudni ki nemi beteg. De mindenki szerint én vagyok a bolond persze... :D 24L
Pont ezért lettem dobva egy szexkapcsolatban, mert a padi nem akart gumit húzni, én meg nem akartam anélkül lefeküdni vele.
Volt róla szó, hogy elmegyünk szűrésre, nem került rá sor. Inkább lelépett.
A hpv vírust a férfiak tünet nélkül hordozzák sokszor. Sokan nem is tudnak róla. Ez az a vírus, ami nők sejtszerkezetét megváltoztatja és méhnyak rákot okoz. Az egyéb betegségekről nem is beszélve.
Gumival szexelni olyan mint zokniban lábat mosni.
A megszakítás+pharmatex van ugyan oylan hatásos, és sokkal kényelmesebb. (A partnereimet meg megválasztom, na meg elsődlegesen kapcsolatok a céljaim. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!