Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Hogy viselkedtek parotokkal megcsalas utan? Kinek mi a tapasztalata? Eltavolodas v epp megnagyobb kedvesseg?
Oké, és mik a terveid?
Mondjuk, hogy jó fej lett az utóbbi időben és a bűntudat miatt.
Akkor lelepleznéd és borítanád a bilit vagy inkább hagynád, hogy kedveskedjen tovább?
Friss az élmény sajnos. Közel 4 éves kapcsolat, 2 éves kisgyerekkel. Megcsalt az edzőjével.
Először is keményen megdugtam még este, amikor rájöttem, de még nem szembesítettem a bizonyítékokkal, és szex közben váratlanul elkezdtem kérdezgetni hogy "így dugott az edződ is ugye?" -- "így szopatott az edződ is ugye?" -- borzasztóan felizgult ettől, de nem tagadta...
... csak másnap. Hogy ő nem csinált semmit, hogy képzelem, honnan veszem. Elé tettem a saját üzeneteit amiket előző nap fotóztam ki a tabletjéből amit nyitva felejtett. Egy kicsit veszekedtem vele, kérdeztem, hogy a gyerekünkre nem gondolt-e stb. Utána kidobtam. Sajnos ez a nyaralásunk második napján volt, úgyhogy mondtam, hogy haza lehet utazni. Sajnos a gyerekkel együtt.
Pár nappal később visszafogadtam. Jött egy emelkedés, egy hét boldogság, utána megint le. Néha rámtör a rosszullét.
Írtam a csávójának is, leírtam a véleményem. Gondolkodtam azon, hogy tönkreteszem a csávót, de végül kibírtam, hogy nem. Állítólag az ipse nagyon be volt tojva tőlem, mondjuk jól is tette.
Most csend van, néha rossz érzések, máskor jók.
6.os.
Mar talalkoztam a torteneteddel mas kerdesnel is.
Mi a helyzet azota?Egyutt vagytok meg,megcsalt ujbol?Az edzo kepben van meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!