Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiuk/ ferfiak, valakinek...

Fiuk/ ferfiak, valakinek tapasztalata?

Figyelt kérdés

A parommal 1,5ève vagyunk együtt, 3honapja neha szex kozben Lelankad neki legtobbszor sikerul vissza "csinálni" neha felidegesiti magat es ugy felbe is marad..

Orvoshoz nem megy majd csak oktoberben, halogatja.. de az a max megigerte!

Eleg jo a kapcsolatunk , es az eletunk is. Boldogok vagyunk, most lett kesz a hazfelujitas stb..

Nade lehet h megis en vagyok az oka? Vagy exre, esetleg uj csajra utal a dolog? Bizom benne h nem mert ugyanugy megvagyunk. De nem tudom.

Tippek?.volt valakivel hasonlo?

2016. júl. 27. 12:19
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
50%

Korral jár.

Idővel ritkul a szexuális együttlétek iránti igény, főleg a megszokott partnerrel, legalább is nálam.

2016. júl. 27. 12:22
 2/19 A kérdező kommentje:

Masfel ev nem sok ido.

4eves elozo kapcsolatomban 2,5-3ev utan ritkultak..25eves volt

Parom 27eves nem iszik , alkalmi dohanyos.

Es kivan mert minden alkalmat elkapunk. Barhol. Barmikor. Megis ugy erzem mas no lehet a dologban. Vagy a fejeben

2016. júl. 27. 12:37
 3/19 anonim ***** válasza:
85%

Pszichés ok lehet; stressz, fáradtság, teljesítménykényszer, ilyesmi.

Másfél év után még én sem látnám indokoltnak a "korral együtt járó" változások megjelenését.

2016. júl. 27. 12:42
 4/19 anonim ***** válasza:
41%

Szerintem nem kéne rémeket látnod, ahol nincs, főleg, hogy magad írtad itt az imént, hogy kíván, ráadásul biztos vagy benne, mert kijelentőben és magabiztosan írod. És ezt tettekkel is bizonyítja.

Az a baj, hogy ti nőstények elég könnyen hiszitek azt, hogy miközben nekünk kandúroknak viszonylag könnyen merevedik a hancúrléc, és sokkal gyorsabban el is tudunk élvezni, hogy nekünk könnyű, és teljesítőképes automata robotoknak vagyunk nézve, pedig sokszor nekünk se könnyű, főleg azzal a tudattal, hogy mi is szeretnénk nekem örömet szerezni, s veletek a mi örömünket, élvezetünket maximálisan megosztani. Nem vagyunk robotok, és nem lenne szabad teljesítménykényszert ránk eröltetnetek, mert akkor persze, hogy ez lesz! És aztán máris egy másik nőre fogjátok azért mert a párotok lehet annyira szégyelli ezt, hogy pont az érintett másik féllel, azaz veled nem mer beszélni erről. Lehet ez a probléma nála nem is tudatos.

Ha ilyeneken agyalsz, amiket itt leírtál, miközben meg azt is biztosan állítod, hogy szeret, én a helyedben elgondolkodnék arról, hogy mit is szeretnél te ettől a fiútól, egyáltalán szereted-e annyira, hogy bízol is benne? Mert ha nem, akkor a hiba nem a srác készülékében keresendő!

2016. júl. 27. 13:05
 5/19 anonim ***** válasza:
57%
És még valami. A jelenlegi fiúd nem az előző kapcsolatod, ne hasonlítgasd őt hozzá, mert ezzel is könnyen mérgezheted a kapcsolatot köztetek úgy, hogy azt te észre se veszed! Nem vagyunk egyformák, mindegyikünk másmilyen! Nem ugyanolyan az arcunk, a hajunk, genetikánk, fülünk meg a farkunk se, még 1p ikreknél se! Mások vagyunk, különbözünk egymástól, legelőször ezt fogadd el, Kérdező!
2016. júl. 27. 13:10
 6/19 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon jó volt a 4-5 ös válasza.Jobb is hogy ő irta,mert én még keményebb szavakat használtam volna.A férfiaknak több írányíban kell a gondolataikat megosztani,hogy minden okés legyen .A szexuál pszichológus is azon a véleményen van,olvasható egy könyvben,nem a nőket kellene simogatni a szex végén,hanem pont a férfiak érdemelnék ez ki .
2016. júl. 27. 13:51
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

"neha szex kozben Lelankad neki legtobbszor sikerul vissza "csinálni" neha felidegesiti magat es ugy felbe is marad.. "

Bocs, én nő vagyok és tudom férfiakat kérdeztél, de nekem is az a véleményem, hogy ebből te nagyobb problémát csinálsz, mint amekkorát kéne.

1. "néha szex közben lelankad" Pontosan mit takar a szex közben? Behatolás előtt? Mikor elégült ki utoljára az ilyen esetek előtt?

Az normális, ha néha előfordul, hogy lelankad. A legmacsóbb pasinál, a legjobb szexuális kapcsolatban is előfordulhat, és véleményem szerint nagy a mi, női felelősségünk abban, hogy ne csináljunk ebből elefántot. Volt már, hogy pasid nehezményezte, hogy nem volt orgazmusod aktus közben? Utána könnyen ment legközelebb? Ez ugyanaz a helyzet: teljesítménykényszer, negatív mind a libidóra, mind a szexuális teljesítményre.

Lehet azért lankad le, mert éppen stresszes időszaka van, vitaminhiánya, dehidratált, túl közel volt a legutolsó kielégülés, és még x ok. Igen, fiatal férfinál is előfordulhat.

2. Legtöbbször sikerül "visszacsinálni": akkor mi a gondod?

3. Felidegesíti magát és félbemarad: ez is teljesen magától értetődő, ha épp azon izgul/stresszel, hogy most ő nem tud neked és magának elég férfi lenni, az kábé öngyilkos az állóképességre.

Felejtsd el azt, hogy orvoshoz noszogatod, mondd neki azt maximum, hogy szedhetne valami vitamint, sőt, akár szedheted te is vele, neked sem árthat (én ezt tenném), egyébként meg hagyd békén, ne piszkáld a témával, ha épp bejön a gond, akkor próbáljatok más módon élvezetet lelni az együttlétben, aktus nélkül is lehet örömöt okozni a másiknak. Ha például kézimunkázásnál vagy orálnál nincs ilyen gondja, akkor egyértelműen teljesítménykényszer okozta pszichés jellegű probléma lehet.

Ha kicsit stresszmentesíted az ágyban, és vitaminok, minden ellenére is még fennáll októberben ez a baj, na akkor hozd fel neki legközelebb a kivizsgálást, addig viszont ne cukkold vele. Magadat meg hülye gondolatokkal ne húzd, ha kezdeményez, kíván, stb.

2016. júl. 27. 14:18
 8/19 anonim ***** válasza:
0%

A 6 os válaszában egyet értett az előző válaszokkal,talán 1 mondattal bővitette.Mitől lett ez akkor 0 pontos ?

A következő válasz is hasonló volt,csak még bővebb .

Én pirosat nyomjak erre most,meg az előzőkre is azt kellett volna? Miről szól ez a topik? A jó válaszokról,vagy a bosszú vágy matti lepontozásból .

2016. júl. 27. 15:34
 9/19 A kérdező kommentje:

4. NEM ALLATOK VAGYUNK , tehat nem nostenyek... es nem csak ez jar az eszemben, ez tipp volt. Vagy olyasmi. Azert irtam ide , mert tapasztalat erdekelne jart.e vi igyes ha igen, mi volt az oka.

En Nő vagyok nem nőstèny.. ez igen lekicsinylo!

Ensem szoltam le senkit, nem nem gondolom pt robotnak soha nem bankodok vagy szolok neki emiatt . O szokta felhuzni ezen magat amit megis ertek. De o mondta, h sosem volt ilyen, felek h olyan gond alakul ki, amiutan nem lehetne gyerekunk!

2016. júl. 27. 15:46
 10/19 A kérdező kommentje:

5# egeszen eddig egyszer sem hasonlitgattam csak most egy komment miatt.

Nem partanacsadasra jottem. Nem teszek , irok es mondok olyat , ami forditva nekem nem esne jol Tole..

2016. júl. 27. 15:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!