Fiuk/ ferfiak, valakinek tapasztalata?
A parommal 1,5ève vagyunk együtt, 3honapja neha szex kozben Lelankad neki legtobbszor sikerul vissza "csinálni" neha felidegesiti magat es ugy felbe is marad..
Orvoshoz nem megy majd csak oktoberben, halogatja.. de az a max megigerte!
Eleg jo a kapcsolatunk , es az eletunk is. Boldogok vagyunk, most lett kesz a hazfelujitas stb..
Nade lehet h megis en vagyok az oka? Vagy exre, esetleg uj csajra utal a dolog? Bizom benne h nem mert ugyanugy megvagyunk. De nem tudom.
Tippek?.volt valakivel hasonlo?
Nembaj hogy nokent irtal. Sot koszonom.
Nem noszogatom o gondolta, h elmegy, ha nem mulik a dolog.
:)
Es nem csinalok nagy dolgot ebbol, csupan azert tunik ugy mert megmertem kerdezni, a 3honap alatt egyszer sem csinaltam ebbol nagy dolgot.. csak vki bogarat ultetett a fulembe. De nem kioktatas gyanánt jottem. Inkabb tanacsert es tapasztalatokert. Az eletben tudom ezt kezelni. Nincs nagydobra verve. Nincs vita meg semmi hasonlitgatas stb emiatt! Nemis erdekelne kulonosebben csak latom rajta h bantja a dolog amit ertek.
Mirol szol ez a "topik"?:) eddig arrol h en mekkora sz.r baratno vagyok mert aggodni merek es mert tapasztalatok erdekelnek...ehelyett lelettem nőstènyezve , hurrogva es a többi..
Ja es ebbe a kategoriaba se jovok tobbet... talan 3normalis valaszt kaptam. Amit koszonok. Pirosat senkinek sem adtam. Inkabb nem ertekeltem. Zoldek mentek es egy kek!
Nem erdekelnek parkapcsolati kiosztasok. Koszonom
Kedves "Nő"!
Ne haragudj, de te azt kizárólag a viselkedéseddel vagy képes befolyásolni, hogy mit gondoljak rólad, ahogy azt is, hogy a barátod mit gondol rólad, nem úgy, ha kikéred magadnak, hisztizel, és besértődsz! Ezzel kizárólag önmagad minősíted, és nem pozitív irányba eddig. Amit csinálsz, hogy védekezni, ellenkezni (hisztériázni) próbálsz a másikkal, mert annak véleményét (amit te befolyásolni nem szavakkal tudsz) te provokációként, ellened irányuló támadásként aposztrofálod, azt te minekneveznéd, ha nem állati ösztönnek? Te itt szexről beszélsz. Az, hogy a barátod kíván téged, vagy te kívánod őt, az talán nem állati ösztön? Mi emberek az evolúciós elmélet szerint nem "állatok" vagyunk?
Amíg megtagadod magad, és így hisztériázol semmiségeken arra kényszerítesz, hogy azt mondjam, semmivel nem vagy különb egy hisztis macskánál, kedves kérdező, és ha nekem ilyen nőstényem lenne, hát én nem kívánnám.
Visszabeszélés és visszalődözés helyett inkább gondolkozz el azon, hogy átértékeld a saját álláspontodat, és viselkedj, mert amíg te ilyen felszínes dolgokba belekötsz, talán pont ez kezdi el itt az olvasót gondolkodtatni azon, hogy vajon nem-e pont ez a felszínesség okozza benned az egyik legnagyobb problémát a kandúroddal kapcsolatosan!?
#4-es és #5-ös voltam.
A haramdik mondatod utan nem is olvastam tovabb. Abszolut nem segitesz te "kan", "hím"....
Abszolut banto stilusban Irt, gondolom a Te csajod/ exed szarul reagalt le ilyesmit veled. Szemben es nehez elfogadnod h nem baszogatom a baratom HANEM ISTEN ADTA TAPASZTALATOT VAROK!
ENNYIRE NEHEZ EZT FELFOGNI? HOGY NINCS BAJ A KAPCSOLATOMMAL? ENNYIRE NEM FOGADJA BE AZ AGYAD H CSAK AGGODOM? hogy lehet vki ennyire èrtetlen, hìmsoviniszta, bunkó es buta???
Nem kivanom tovabb ragozni. Iszonyat idegesito vagy , nem is ismersz DE KIOKTATSZ mit csinaljak mit ne?
... és az önsajnáltatást akkor még kihagytam az előbb, amit eddig itt leműveltél itt nekünk. Mert senki nem mondott olyat, hogy sz*r barátnő vagy és nem lettél lehurrogva sem. Hogy te most ezt így érzed, annak okát önmagadban keresd, panaszkodás helyett!
Ezek mind jótanácsok és élettapasztalatok. Ha nem tetszik, bocs, nem "véleményszépégversenyre" jöttünk ide, hanem segíteni, akkor is, ha azzal te fájdalmat kell, hogy okozz önmagadnak, kérdező!
Pont erről beszélek. Amíg nálad durran a patron, esélytelen, hogy bárki is segíteni tudna rajtad, mert nem hideg fejjel gondolkodst és hiúságból nem vagy hajlandó elfogadni mások véleményét, se nem vagy hajlandó a saját önkritikàd megfogalmazására!
Semmi gond, előbb hűlj le, és később is csak hideg fejjel gyere vissza újból elolvasni, és értelmezni válaszaimat!
Nem lepnel le?
Koszonom!!!!
Teszto fokozok csak idealis megoldas, es utana rosszabb lenne helyre hoznI
Inkabb most kell. New potolni, mert akkor ennyit sem. Fog termelni amennyit eddig.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!