Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vagy csak azt hiszed, hogy tudsz. Igazán elkezdhetnének már a nők foglalkozni ezzel nem csak a férfitől elvárni mindent.
Neked meg kötözködő utolsó:
100 nő olyan sok 28 évesen? Sajnállak ha te ezt soknak tartod, mert baromira nem az ha utána számolsz.
De most én írjam le? Tanuljátok meg legyetek rajta, foglalkozzatok vele!
Egyébként meg nem lehet leírni már mondtam. Pasinak hogy kell mozogni? Letudod írni? nem tudod.
Már csak szakmámból kifolyólag is tudok, lovasedző vagyok. :D
Amúgy pedig: azt azért hadd tudjam mar h miben vagyok jó. ;) Téged meg nem akarlak meggyőzni.
A combizmok nem bírják úgy, hamar kifárad, begörcsöl. Másabb, mint mikor egy pasi tolja befele, mint, egy lyukkal a csőre ráülni. Sokkal több erőt kell kifejteni a lovagláshoz, mint egy kutya vagy misszionárius pózhoz. Emiatt nehezebb, és kevesebb ideig bírják a nők. Plusz amúgy sem olyan izmosak, mint egy pasi.
De a lovaglás sokkal kevesebb nőnek élvezetes, mint pasinak, mert tartania is kell magát, mozogni is, és nem is élvezetes a nők nagy többségének.
Engem aztán ne sajnálj!!! Elégedett vagyok az eletemmel nyugi,pedig talán 15nő ha megvolt,de sosem a számok érdekeltek!!
Téged kellene sajnálni!! Mert a 100ból egy sem maradt melletted :)
Nem foglalkozom veled utolsó, ha nem bánod..
Drága hölgyeim, köszönöm nem kérek több privát üzenetet. Sem ingyen, sem pénzért nem vagyok hajlandó lovaglást tanítani. Még egyszer köszönöm.
Most akkor a kérdéseddel mi is volt a cél? Megtudni,hogy miért nem tudnak jól lovagolni a nők? Vagy csak eldicsekedni a "teljesítményeddel" és hogy 100-ig tudsz számolni? :D
Egy kíváncsi nő :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!