Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Ti meddig birtok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti meddig birtok lovagolni egy pasim?

Figyelt kérdés
2016. szept. 11. 14:02
 1/9 A kérdező kommentje:
Vagy pasik ti rajtatok meddig szoktak lovagolni?
2016. szept. 11. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:

barátnőm általában 15-20 percet lovagol :D

19/F

2016. szept. 11. 14:05
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Én sokáig bírom,mert rendszeresen sportolok.Ha egy pici pihenőt kell tartanom akkor meg a előrehajolok és a partnerem alulról alám tud döfködni,aztán folytatom én.:)20/L
2016. szept. 11. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem időre csinálom, hanem hatékonyságra. 2 perc, és mindketten elmegyünk általában.
2016. szept. 11. 14:06
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Amíg el nem élvezek.. kb. 5-10 perc max 15 perc.. De általában egyszerre van orgazmusunk párommal.. 22 L
2016. szept. 11. 14:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Ameddig a pasi bírja és nem kókad le. :) Általában ez a limitáló helyzet, nem az én erőnlétem. :)
2016. szept. 11. 14:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Ameddig a parom engedni es nem dont le magarol :) 21L
2016. szept. 11. 14:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Barátnőm átlag 2-3 perc. Kár mert én még akarnám.
2016. szept. 11. 15:13
 9/9 anonim ***** válasza:

Én nagyon szeretem és szoktam variálni közben, hogy ne legyen unalmas és ne kókadjon le közben mert én néha szeretem lassabban is nem fel le, hanem a csipőmnél meg a puncimmal szorítva körbe körbe de ez neki lassú.

Ilyenkor váltok ez kb az eleje, úgy 5 perc max. Utána szemből ráguggolok úgy mindkettőnknek jó kb 5-10 perc között változó. De lehet ugyanazt úgy hogy háttal vagyok neki. Vagy ahogy az előző irta rásimulok, csókolózunk és ő támad alulról ahogy szeretné.

Bírom, a sport erre is jó, van álló képessége egy nőnek az ágyban is.

2016. szept. 11. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!