Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nehéz igy megtanulni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nehéz igy megtanulni lovagolni?

Figyelt kérdés
[link]
2016. aug. 9. 14:03
 1/8 anonim ***** válasza:
nem nehéz :D
2016. aug. 9. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem nehéz de igényli a jó fizikumot :)
2016. aug. 9. 14:07
 3/8 anonim ***** válasza:
És most, ha itt kapsz 4 igen és 3 nem választ, akkor mi lesz? Miért nem próbálod meg és rögtön megtudod :-P
2016. aug. 9. 14:17
 4/8 anonim válasza:
Elöző hozzászólok hülyeségeket irnak. Én még senkit nem láttam igy keverni.
2016. aug. 9. 14:26
 5/8 anonim ***** válasza:

Azt nem mondom, hogy könnyű lenne, azt se hogy nehéz, ki kell próbálni. A szexhez állóképesség is kell, némi izommunka.

Másképp nekem olyan lenne, mintha fadarabként feküdnék.

Mondjuk én elölről jobban szeretem kicsit tekeregni, körözni rajta és felhúzott lábbal ráguggolni.

De ez egyén meg partnerfüggő.

2016. aug. 9. 14:38
 6/8 anonim ***** válasza:
4#-es valószínűleg akkor nem voltál ilyen lánnyal. És az nem azt jelenti hogy képtelenség. Nem hiába írtam hogy igényli a jó fizikumot. izomerősség, álló képesség, csípő technika. Nem lehetetlen csak gyakorolni kell. Mondjuk aki könnyű felépítésű, hajlékonyabb esetleg társas tánc vagy hastáncos múltja van az simán meg csinálja ;) mert a táncnál is elegendhetettlen a jó állóképesség és a jó csípőmozgás ;)
2016. aug. 9. 15:27
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Nem, és annyira nem is megerőltető. Nem árt, ha van működő, erős farizmod, amiket tudsz is szeparáltan mozgatni, meg flexibilis csípőd, de ennyi.
2016. aug. 9. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem !! :D sőt! " ducin ,, sem nagy manőver, ha az ember szereti csinálni.. Inkább a pasik nem szokták bírni! :/ :D a gyors vágtát jobban átérzik.

Nem kell Privi !! :D

2016. aug. 9. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!