Nehéz megtanulni lovagolni? Miket kell tudni egy lorol ha nyaron lesz az eslő alkalmam? Mik szerszámok, kelléket nevei?
Fél óra alatt te megtanultad a lovat irányítani? Le a kalappal, de azt hiszem tipikus "parasztmód", ami nem sértés, csak ez a jobbra húzom jobbra megy, ha meg balra... Mert jól megtanulni a lovat irányítani, testsúllyal, csípővel, lábszárral, hajlításokkal.. Az lehet hónapok kérdése is, vagy én vagyok baromi béna. :D
Annó amikor ültem egy lovas oktató képzés vizsgáján, ott Korbán Krisztián azt mondta, hogy 35-40 alkalom is kell futószáron, hogy el tudd engedni a lovast és akkor még csak a stabil ülésről beszélgetünk.
Lovagolni, jól lovagolni, jól adni a segítségeket, nagyon nehéz. Minden végtagod külön használni, lezárni, eltolni, hajlítani, támaszkodásra biztatni... jáááj, nagyon nem könnyű :D De nagyon jó buli.
Én azt mondom ne képezd magad, nézegess könyveket, videókat, ne filmeket :D És élvezd, nagyon izgalmas folyamat lesz, de ne készülj arra, hogy könnyű.
Oke
Utolsó : köszönöm neked is :)
<3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!