Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ennyire nem tudnak a lányok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nem tudnak a lányok lovagolni?

Figyelt kérdés

Siralmasak ebben a pozitúrában. Már kb. a 15 lányon vagyok túl, ebből 1 volt, aki ráérzett. Bénán mozognak.

Nektek milyen tapasztalataitok vannak?

23F

2016. júl. 5. 14:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Nekem jó volt. Bár csak 1-ből 1 tapasztalatom van.

23/F

2016. júl. 5. 14:51
 2/22 anonim ***** válasza:
55%
kivétel nélkül jók, de tényleg
2016. júl. 5. 14:51
 3/22 anonim ***** válasza:
89%

Azért mert a legtöbb lány egy jóideig szégyenlős.. Elvégre ahogy lovagol, ugrálnak a mellei is, és ez számunkra nem tűnik annyira vonzónak, mint nektek..

Ezért van az, hogyha bele is megy ebbe a pozícióba, nem fogja elengedni magát normálisan..

17/L

2016. júl. 5. 14:55
 4/22 anonim ***** válasza:
88%
Egy igazi idióta vagy, kérdező.
2016. júl. 5. 14:59
 5/22 anonim ***** válasza:
11%
Igazad van, legtöbb max. elfekszik misszionáris pózban, és ennyi a tudományuk.
2016. júl. 5. 15:03
 6/22 Noren1989 ***** válasza:
78%

Amelyik meg mégis tud, az belovagolta az egész várost, hm?

26/F

2016. júl. 5. 15:09
 7/22 anonim ***** válasza:
35%

ma 15:09

Az a vicces, hogy sok r.banc is full béna :D

2016. júl. 5. 15:10
 8/22 anonim ***** válasza:
27%

Azért mert velem még nem próbáltad,én jól lovagolok!:-D

Kedvenc pózom,én szeretem ha a melleim lengenek közben a kezemmel szoktam markolászni őket.

Még azt szeretem amikor elfáradok és előrehajlok és a párom alulról alám döfköd.:)19/L

2016. júl. 5. 15:11
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
És azt te honnan tudod hogy amit te nyújtasz az mennyire jó? Meg mi ez hogy béna? Ha minden csaj úgy mozogna mint egy kiélt kéj. K..va akkor meg az lenne a baj.. Az meg sem fordult a fejedben hogy lehet hogy kényelmetlen neki ez a póz esetleg nincs sok tapasztalata mert nincs szét b...va mint a többi r.banc? Vagy az hogy még sose irányított? Úgy beszélsz mintha te az Anyatejből szoptad volna ki a szex minden csínnyát -binnyát.... Senki sem úgy születik hogy tudja mi a dörgés az ágyban.... A szex egy olyan dolog amit tanulni kell és tanulni lehet!!!!!! 22 N
2016. júl. 5. 15:12
 10/22 anonim ***** válasza:
82%

Én ugyan lány vagyok, inkább az ok-okozati összefüggéseket boncolgatnám a női lét tükréből. :)

Senki sem ágygimnasztikára születik! Nálam szerepet játszott a szégyenlősség, maga a tudat hogy a szemeivel végigméri a testemet aktus közben és csak az idomaimra összpontosít. Figyeli a mozgásom, ahogy ritmikusan "táncolok" a falloszon. Borzasztó kínosnak éreztem a szituációt, legszívesebben kimenekültem volna a világomból - de ez idővel elmúlt és képes voltam élvezni a szexet.

Egyéjszakások voltak? Mert a gyakorlat teszi, no meg némi érzelem sem hátrány. Gátlásokat le kell vetkőztetni (és a lányt is :D )

20/L

2016. júl. 5. 15:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!