Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire nem tudnak a lányok lovagolni?
Figyelt kérdés
Siralmasak ebben a pozitúrában. Már kb. a 15 lányon vagyok túl, ebből 1 volt, aki ráérzett. Bénán mozognak.
Nektek milyen tapasztalataitok vannak?
23F
2016. júl. 5. 14:49
12/22 anonim válasza:
Ha 15ből csak egy érzett rá, hát lehet veled van a baj. Biztos feküdtél, mint egy darab fa, vártad a csodát. Kicsit talán fel kéne izgatni a lányokat, nem gondolod? Vagy te is abba az "intézzék el maguknak" elvet képviseled?
13/22 anonim válasza:
Vegyél egy műfarkat, és mutasd meg neki hogy kell, ha te olyan okosnak érzed magad!
14/22 anonim válasza:
15-ből 1 miatt én is úgy gondolom hogy nálad lesz a hiba.
15/22 anonim válasza:
Ne csak feküdj mint egy hulla mikor lovagolnak...
16/22 anonim válasza:
Mert általában fekszenek mint egy darab fa az ágyon, és nincsenek hozzászokva, hogy csinálni kéne bármit is.
17/22 anonim válasza:
Valamelyik hozzászólónak, nem tudom már: pedig amikor ugrálnak a csaj mellei, az krrrvajó! :)
18/22 anonim válasza:
Igaza van a #3-asnak...
Nem mindenki érez rá elsőre, közben fel-le ugrálnak a dolgok, ez se könnyíti meg azt, hogy feloldódjunk...
17/L
19/22 anonim válasza:
Én nem szeretem a lovaglást. Egyrészt ott a nő irányít és azt nem szeretem. Másrészt soha egy sem érzett még rá, hogy hogyan is csinálja. Nem az ütem... hanem a behatolás. Én attól élvezem nagyon, ha tövig bent vagyok... ők meg mind félig csúszkáltak rajta fel-le... egyszer sikerült csak így elmennem, de nem volt olyan, mint amikor én mozgok és hatolok tövig. Másrészt imádom a látványt, hogy ott ugrálnak a cicik... :3
25F
20/22 anonim válasza:
Akkor csak én fogtam ki ügyes nőket? Mondjuk átlagban 4-5 évvel felettem jártak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!